10 najbolj spremljanih profilov na Instagramu je…

ByAna Koren

26. februarja, 2023

10 najbolj spremljanih profilov na Instagramu je…

Kylie Jenner ni več najbolj spremljana ženska na Instagramu. Njeno mesto je zasedla Selena Gomez, a je klan Kardashian še vedno na lestvici 10 najbolj spremljanih profilov na Instagramu. Vendar nobeden od njih ni zasedel prvega mesta. Seznam prvih desetih je objavil Social Blade.

10. Khloe Kardashian

Oboževalce je šokirala s svojimi preobrazbami, platformo pa uporablja za promocijo svoje znamke Good American, pa tudi za razkazovanje svojega novega videza. Toda s 295 milijoni sledilcev Khloe še vedno ni blizu svojih sester.

9. Beyonce

Morda ni kraljica te platforme, a se je vseeno uvrstila na seznam. Čeprav je konec lanskega leta obležala na ploščadi, se je vrnila v velikem slogu in napovedala svoj novi album Renaissance, na Instagramu pa ji sledi 297 milijonov ljudi.

8. Kim Kardashian

Ni težko uganiti, da je Kim na lestvici 10 najbolj spremljanih profilov na Instagramu, resničnostna zvezdnica pa se lahko pohvali s 346 milijoni sledilcev. 

7. Ariana Grande

Pozornost je pritegnila kot mačka Valentine v televizijski seriji Victorius, njena baza oboževalcev pa se je z leti povečala. Ameriška igralka in pop zvezdnica je prehitela celo resničnostno kraljico Kim Kardashian, na Instagramu pa ji sledi kar 357 milijonov ljudi.  

https://www.instagram.com/p/CXcJJSsPsuR/?utm_source=ig_web_copy_link

6. Dwayne Johnson

Dwayne Johnson, znan tudi kot The Rock, ima ogromno oboževalcev, ki jih zanimajo vse podrobnosti njegove prehrane in osebnega življenja. Pohvali se lahko s 365 milijoni sledilcev in nazivom edinega igralca na tem seznamu.

5. Kylie Jenner

Čeprav je prehitela svoje sestre, je Kylie izgubila naziv najbolj spremljane ženske na Instagramu. Toda s 380 milijoni sledilcev je Kylie še vedno najbolj spremljana Kardashianka.

https://www.tiktok.com/@kyliejenner/video/7202738202988350766

4. Selena Gomez

Da, Selena je najbolj spremljana ženska na Instagramu, ta naziv pa je dobila zaradi baze kar 381 milijonov sledilcev, kljub temu, da na svojem mobilnem telefonu nima niti Instagram aplikacije. Pevka je namreč za Vanity Fair razkrila, da ima na mobilnem telefonu le aplikacijo TikTok, za Instagram pa skrbi njen pomočnik.

3. Leo Messi

Po zmagi Argentine na svetovnem prvenstvu v Katarju so njegov Instagram profil preplavili oboževalci. Slavnemu nogometašu na Instagramu trenutno sledi 432 milijonov sledilcev, a ga je enemu kolegu vseeno uspelo prehiteti.

2. Cristiano Ronaldo

Slavni portugalski nogometaš je najbolj spremljan moški na Instagramu s 551 milijoni sledilcev. Fotografija, na kateri igra šah z Messijem, ima na njegovem Instagram profilu trenutno 42,8 milijona všečkov, pozornost oboževalcev pa je zdaj usmerjena v njegovo novo življenje v Savdski Arabiji.

1. Instagram  

Presenetljivo je, da prvega mesta ni zasedel resničnostni zvezdnik ali slavni nogometaš. Ironično je prvo mesto najbolj spremljanega profila na Instagramu zasedel – Instagram. Po eni strani je jasno, zakaj je to najbolj spremljan profil, a kaj lahko ena aplikacija objavi na svojem profilu?

Instagram na svojem profilu zabava svojih 607 milijonov sledilcev z različnimi zabavnimi vsebinami, objavljenimi na platformi, od ljubkih hišnih ljubljenčkov do selfijev in mamljivih fotografij hrane.

Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Selena Gomez – Ženska, ki se noče podrediti lepotnim standardom: “Popolna sem takšna, kot sem”

“Popolna sem takšna, kot sem in ne dovolim, da mi kdo reče drugače,” je pravilo, ki se ga že leta drži pevka Selena Gomez. Selen je ena največjih ambasadork naravnega videza v Hollywoodu. Selena redno objavlja svoje nefiltrirane fotografije, govori o nihanju teže in duševnih težavah, o čemer je posnela tudi dokumentarni film… več tukaj.