10 najboljših videzov z zabav na newyorškem tednu mode 2022

ByAnja Kadič

20. septembra, 2022 , ,
10 najboljših videzov z zabav na newyorškem tednu mode 2022


Septembrski newyorški teden mode je bil res maraton. Ne le zaradi velikega števila kolekcij na mestnih modnih stezah, temveč tudi zato, ker se dogodki niso končali s predstavitvami.

Nočno življenje na tednu mode je v marsičem povsem ločena kultura. Po natrpanem dnevnem urniku so se na najbolj ekskluzivnih večernih zabavah po vsem mestu zbrali tako delovni modeli kot zvezdniki. Ti so bili pogosto oblečeni v veliko bolj drzne obleke od tistih, ki ste jih lahko videli na revijah na ulicah čez dan.

Zvezdniki so v petek zvečer v Bloomingdale’s na 59. ulici z velikim hrupom začele modni teden. Zabavali so se na zabavi ICONS, ki jo je Harper’s BAZAAR priredil v sodelovanju z luksuznim trgovcem. 

12 September 2022

Modela Coco Rocha in Taylor Hill v belo-rožnatih koktajlih. Bili sta na praznovanju prve obletnice podjetja Rose Inc. v lokalu Don Angie v New Yorku.

12 September 2022

Candice Swanepoel na zabavi ob predstavitvi kolekcije Cara Loves Karl Capsule Collection Karla Lagerfelda in Care Delevingne v restavraciji SAGA.

10 September 2022

Doja Cat v oranžni lasulji, obleki v barvi breskve in rdeči grafični majici na zabavi Heaven by Marc Jacobs v Elsewhere (Bushwick, Brooklyn).

10 September 2022

Olivia Culpo in Gigi Hadid na podelitvi nagrad Fashion Media Awards v Rockefellerjevem centru v New Yorku.

10 September 2022

Valentina Ferrer na zabavi po odprtju trgovine Givenchy Soho v New Yorku.

9 September 2022

TikTok vplivnež Everett Williams na zabavi po dogodku za Fendi v New Yorku.

8 September 2022

Soustanoviteljici kluba The Attico Giorgia Tordini in Gilda Ambrosio ter oblikovalka čevljev Amina Muaddi na večerji in zabavi kluba The Attico na NYFW v New Yorku.

8 September 2022

Model Alexis Rubie v rjavem enobarvnem kompletu na dogodku ob 20. obletnici Opening Ceremonyja in začetku NYFW v Schimanskem v Williamsburgu v Brooklynu.

7 September 2022

Kreativni direktor J.Crew Men Brendon Babenzien in pisatelj Shair Siadat na zabavi ob začetku kampanje J.Crew v restavraciji Indochine v NoHo v New Yorku.

6 September 2022

Gigi Hadid v rožnati barvi na večerji ob predstavitvi projekta Guest in Residence v koktajl baru Le Chalet na peti aveniji Saks v središču mesta.

Vir slik: Harper’sBazzar