22. junij: Kaj nam prinaša polna Luna v Kozorogu?

ByAlenka Mirnik

17. junija, 2024 ,
Moč Lune [Foto: Pixabay]

22. junij: Kaj nam prinaša polna Luna v Kozorogu?

22. junija bo polna luna v znamenju Kozoroga osvetlila nočno nebo, prinašajoč s seboj izzive in priložnosti za osebno rast. Ta lunacija nas spodbuja, da se iskreno soočimo s svojimi osebnimi mejami in ocenimo, kako te vplivajo na naše življenje in odnose. Sedaj je čas, da prevzamemo odgovornost za svoje življenje in razmislimo, kje potrebujemo več svobode, strukture ali nadzora.

Polna luna v Kozorogu nas opominja na pomembnost osebne avtoritete. Zahteva, da zavzamemo stališče proti tistemu, kar nam ne ustreza, in da ostanemo zvesti sebi kljub čustvenim izzivom, ki jih prinaša dvojnost med Soncem in Luno. Ta lunacija namreč prinaša možnost, da poiščemo disciplino, potrebno za dosego ciljev, ki smo si jih zadali.

Priporočljivo je, da si naredimo urnik, označimo pomembne točke in se vrnemo k meditaciji. Vesolje je na naši strani, zato je zdaj idealen čas, da se lotimo zahtevnih projektov, ki smo jih odlašali. Polna luna v Kozorogu nam pomaga osvetliti, kaj v našem življenju ne deluje več, in nam daje priložnost, da stopimo korak naprej ter prevzamemo odgovornost za situacije, v katerih se nahajamo.

Soočenje s stvarmi, ki ne delujejo več, je lahko izziv, vendar nas polna luna spodbuja, da prevzamemo odgovornost za svoje življenje. Ko se zavemo svoje vloge, lahko najdemo pogum, da spremenimo stvari in svoje življenje usmerimo v želeno smer. Moč te polne lune nas lahko vodi do premagovanja ovir, soočenja z izzivi in doseganja ciljev.

Priporočljivo je, da sprejmemo izzive, ki se zdijo preveliki, saj bodo nagrade prinesle večjo harmonijo in občutek dobrega počutja. Celo malenkosti, kot je vsakodnevna meditacija, so pomembne. Polna luna v Kozorogu je idealna za opravljanje izpitov, ki odpirajo nove možnosti, zavezo globljemu zdravljenju ali težke pogovore z družinskimi člani, ki lahko vodijo do mirnih rešitev.

Moč in intuicija

Naša moč in intuicija nam bosta pomagala prebroditi vse, kar nam pride naproti. Ta polna luna nas bo opomnila na te sposobnosti in nas spodbudila, da cenimo odpornost in zrelost, ki smo ju pridobili skozi leta. Namesto da se počutimo pod pritiskom zaradi nedoseženih mejnikov, uporabimo energijo lune za cenjenje preteklih dosežkov in priznanje zapletov, ki so bili izven našega nadzora.

Poklicni cilji bodo v tem času postali vse pomembnejši, kar lahko povzroči napetosti med sodelavci in doma. Pomembno je, da se osredotočimo na načine, kako podpirati in dvigniti drug drugega, kljub morebitnim frustracijam zaradi denarja.

Polna luna v Kozorogu nas opominja, da cenimo človeško vrednost. S Saturnom kot vladajočim planetom te lunacije bodo odgovorno ukrepanje in pragmatično razmišljanje ključnega pomena. Zanašajte se na svoje dolgoletne vizije in razmislite, kako jih lahko uresničite. Kozorogova energija se premika počasi, a vztrajno, in bolj ko smo prisotni v trenutku, več bomo pridobili na tej poti.

Vstop v sezono raka prinaša priložnost za opuščanje bremen in obnovo zbranosti. Kot kolektiv bomo jezdili čustvene valove, zato je iskanje notranjega ravnovesja še posebej pomembno. Preživite več časa doma in poskrbite, da imate dovolj časa za polnjenje energije.

[Vir: Atma]; Portal24; Foto: Pixabay