3 načini oblikovanja obrvi, brez pincete! (video)

ByAna Koren

19. decembra, 2022

3 načini oblikovanja obrvi, brez pincete! (video)

Vaše obrvi so del obraza, ki ga je najlažje spremeniti z ličenjem, ne glede na to, ali uporabljate korektor, da dosežete lep videz ali težak svinčnik, da popravite tisti maksimalistični Instagram videz.

Ker uokvirjajo obraz, se lahko spreminjanje oblike sprva zdi zastrašujoče, zato smo pripravili vadnico po korakih. Vadnica ima zgolj tri preproste načine, kako popestriti ali ublažiti svoj videz. Ne glede na to, ali imate raje puhaste, polirane ali definirane obrvi, tukaj je nekaj nasvetov kako spremeniti njihovo obliko kot profesionalec. 

Fluffy Boy Brow

Puhasta oblika se začne s pravim orodjem, uporabite  Makeup Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil. S krtačo jih s hitrimi gibi počešite navzgor, da spuhate in podaljšate vsako dlako.  

Nato z rahlo roko uporabite svinčnik-pomado, da nežno zapolnite vsa redka področja, dokler ni videti polna in enakomerna. 

Ko napolnite praznine, s konico svinčnika počešite nazaj skozi dlake, da nežno zabrišete pigment in dobite mehak, voluminozen zaključek.

Popolno polirane obrvi

Z  vodoodpornim gelom počešite obrvi navzgor s kolutom, da ustvarite definicijo in dodate barvo. 

S konico tuljave določite rep obrvi. 

Določena Instagram obrv

Za super čist, a maksimalističen videz uporabite z dvojno nagnjeno krtačko in tuljavo. Začnite z nanosom barve na obrvi z nagnjenim čopičem in se pomaknite navzgor. 

Nato s pomado in nagnjenim čopičem narišite želeno obliko, ki jo razširite navzven do samega repa vaših obrvi.

Ko je oblika brezhibna, jih počešites konico čopiča, da dobite čist zaključek. 


Vir Foto: Pexels (Sijoči diamant)

Ne spreglejte…

Trenutno najbolj vroč lepotni trend za ustnice

Trenutno najbolj vroč lepotni trend za ustnice. Na ustnicah se lahko najlažje poigrate z barvami in testirate različne odtenke in teksture šmink ter poiščete tiste, ki vam najbolj ustrezajo in ugajajo… več tukaj.