5 barv las – to zimo bodo absolutni modni hit

ByAna Koren

12. novembra, 2023 , , ,

5 barv las – to zimo bodo absolutni modni hit

Vemo, da smo šele zakorakali v jesen in nam poletje še manjka, a lepotne priprave na prihajajočo zimo so v kolorističnih krogih že v polnem teku. Razkrivamo pet odtenkov, za katere svetovni frizerski strokovnjaki trdijo, da bodo hit v prihajajoči sezoni.

Veselimo se zime, saj je barvna napoved za barve las v prihajajoči sezoni 2023/2024. izgleda fantastično – in praktično. Oddahnemo si od barv, ki zahtevajo redne obiske frizerskega salona, v zameno za naraven videz, ki je poln bogatih mešanic in razpršenih odtenkov. Če pa imate raje drzne barve las, s katerimi boste povsod opaženi, boste tudi pri nas našli nekaj zase.

Zlata rjavolaska

Topli, zlati odtenki v blond laseh niso novost, s prihodom jeseni in zime pa vedno prevzamejo primat nad poletnimi, ledeno modrimi odtenki. Toda to sezono bodo namesto zlatih blondink pri rjavolaskah prevladovali kremni, svetlo zlati prameni. To je odlična izbira, če se vaš odtenek las giblje od temno rjave do srednje rjave, saj lahko izgledate mlajše.

Sladkorna rdeča

Če pogrešate barvo v jesenski sivini in imate radi vpadljiv stil, poskusite ognjeno rdeč odtenek, podoben tistemu na laseh Megan Thee Stallion, Kylie Minogue in Megan Fox. To ni naravna ali pogosta barva las in je zato zelo drzna izbira. Z njim boste v trenutku opaženi, kamor koli se odpravite.

Trofejna blondinka

Če iščete nov odtenek blond, to jesen kraljuje tako imenovana trofejna blond. Gre za toplo različico barbie blue, torej za enoten odtenek modre v kremasto zlatih odtenkih. Če se odločite za to barvo, je intenzivna nega nujna, saj bodo lepi le, če bodo vaši lasje zdravi in sijoči.

Naravni blond prameni

Tako kot ponujajo odtenke ličil, ki dajejo vaši polti naravno lep in negovan videz, balayage daje vašim lasem subtilen sijaj in večdimenzionalnost. To jesen so hit zlati, zemeljski prameni, ki se ne dotikajo korenin, v stilu barve las Gisele Bündchen.

Bakrena breskev

Globoki bakreni odtenki so bili priljubljeni zadnjih nekaj sezon. Prestale so preizkus časa in to jesen prihajajo v svetleči, bolj hladni različici, ki nekoliko spominja na barvo breskve. Te barve na temnih laseh ni enostavno doseči, ker jih je treba najprej posvetliti, zato se priporoča predvsem ženskam s svetlejšimi lasmi.

Pripravite se na zimsko sezono s svežimi in drznimi barvami las, ki bodo zagotovo vladale lepotnemu svetu.

vir

Foto: Porta24