5 napak pri shranjevanju v spalnici, ki prinašajo smolo

Vsi tlačimo stvari pod posteljo, pa naj bo to zato, ker potrebujemo dodaten prostor za shranjevanje ali pa smo malo leni pri pospravljanju. Toda glede na strokovnjakinjo za organizacijo in feng shui Caroline Solomon lahko postavljanje nekaterih stvari pod posteljo prinese smolo, še posebej, ko gre za to, kako dobro spite. Preberite o štirih predmetih, za katere pravi, da jih je treba hraniti drugje.

Knjige

Solomon poudarja, da knjig ne bi smeli shranjevati pod posteljo, saj veljajo za glasove drugih ljudi, ki lahko motijo mir v spalnici. Namesto tega priporoča premik knjig na okensko polico, vendar pazite, da jih ne izpostavljate neposredni sončni svetlobi, da se ohrani njihova kakovost.

Shranjevanje pod posteljo

Če želite ohraniti pozitivno energijo v spalnici, se izogibajte hranjenju fotografij, papirjev, spominkov in drugih nostalgičnih predmetov pod posteljo. Solomon opozarja, da lahko ti predmeti prenašajo čustveno energijo, kar lahko vpliva na vaš spanec.

Oprema za vadbo

Oprema, ki spodbuja aktivnost, kot so podloge za jogo in proste uteži, naj bo daleč stran od postelje. Solomon pravi, da pogled na to opremo ne prispeva k dobremu spancu, zato jo odložite drugam, da ohranite spalnico kot prostor za počitek.

Naključni nered

Imeti naključne nerede pod posteljo ni v skladu s principi feng shuija. To lahko blokira pretok pozitivne energije in povzroči občutek nemira. Strokovnjaki za feng shui priporočajo, da ohranjate red in čistočo v svojem okolju, tudi pod posteljo, da ohranite dobro zdravje in harmonijo.

Glede tega, kaj lahko shranite pod posteljo, Solomon priporoča dodatno posteljnino, odeje in brisače. Naštete stvari bodo manj verjetno, da bodo motile vaš spanec in vplivale na energijsko ravnovesje v spalnici.

vir; Foto: Portal24