5 trendov za nohte, ki jih morate preizkusiti to zimo

ByA.K.

8. decembra, 2022

5 trendov za nohte, ki jih morate preizkusiti to zimo

5 zimskih trendov za nohte, ki jih morate preizkusiti to zimo! Zima je tukaj, zato je zdaj zadnji čas, da uskladite svojo manikuro z zimskim razpoloženjem. Oglejte si kreativne nove trende nohtov, morda si katerega omislite tudi sami.

Nekatere dame v videz nohtov rade vključijo sezono in jih tako uskladijo z novimi puloverji, plašči ali celo novimi pričeskami. To zimo kot navdih za svojo naslednjo manikuro upoštevajte padajoče temperature s temi petimi trendi nail arta, ob katerih vam bodo zavidale vse prijateljice in vas spraševale: “Kje si si uredila nohte?”

Vse bleščice

To sezono so bleščeči nohti na vseh družbenih omrežjih. Včasih sta hiter sijaj in iskrica tista zadnja pika na i, ki jo potrebujete za uživanje v zimskih praznikih. 

Glazirani krofi in biseri

Trend nohtov “glaziranega krofa” Hailey Bieber je namenjen minimalizmu in čistemu videzu. Zdaj ljudje popestrijo videz z biseri. Glazirani biserni nohti, sicer preprostemu videzu dodajo eleganten pridih, so to zimi obvezni poskus.

Francoski nasvet: zimski videz

Skozi leta smo videli veliko francoskih izvedb stajlinga nohtov, vendar je popestritev vaše francoske manikure z nekaj barvitimi dizajni odličen način, da stari najljubši manikuri vdihnete novo življenje.

Odtenki modre

Blues je že dolgo povezan z zdravilnimi in pomirjujočimi toni, to zimsko sezono pa je namenjen prav izžarevanju te energije.

https://www.instagram.com/p/Ck_PDV0MjvW/?utm_source=ig_web_copy_link

Vreme za pulover

Nenazadnje je leto 2022 leto nohtov na puloverju. Ti prikupni dizajni v kombinaciji z utišanimi ali sijočimi odtenki vam bodo dali prijeten občutek od glave do peta.

Foto: Cirquecolors Instagram