5 zanesljivih dodatkov ChatGPT, ki so vredni vašega časa

ByB.O.

15. septembra, 2023 , ,
Foto: Pixabay

5 zanesljivih dodatkov ChatGPT, ki so vredni vašega časa

OpenAI je nadgradil ChatGPT in mu zagotovil izboljšane funkcije, ki resnično izkoriščajo njegov najsodobnejši potencial generativne umetne inteligence. Naročniki ChatGPT Plus imajo zdaj dostop do nabora več kot 70 dodatkov. Ta orodja močno povečujejo moč ChatGPT-4. Vendar je ta funkcija še vedno v fazi beta in nekateri dodatki še niso izpolnili svojih obljub.

Glede na hitro rastočo knjižnico dodatkov smo izpostavili pet tistih, ki dosledno izpolnjujejo svoje obljube.

Scraper

Nova funkcija dodatka ChatGPT poudarja njegovo zmožnost povezovanja z internetom za interpretacijo in analizo podatkov. Dodatek “Scraper” še posebej izstopa po svoji vsestranskosti pri dostopu do podatkov s katerega koli spletnega naslova URL.

Kljub svojemu imenu dodatek Scraper dejansko ne “strga” spletnih strani. Namesto tega orodje ChatGPT Scraper posnema rezultate strganja spletnih strani, ne da bi dejansko sodelovalo s pravimi spletnimi stranmi ali shranjevalo podatke. Uporabno je za naloge, kot je povzemanje dolgih novic ali prepoznavanje trendovskih tem na prvi strani Reddita. Vse zmogljivosti strgala je treba še temeljito preučiti. Vendar je njegova učinkovitost očitna. Za ponazoritev je hitro navedel šest najboljših rezultatov iskanja v Googlu po OpenAI.

I Am Rich

Dodatek “I Am Rich” morda ni zelo praktičen, vendar deluje, kot je opisano. Vredno ga je omeniti, zlasti v tej zbirki dodatkov ChatGPT, ki izpolnjujejo svoje obljube.

Edina značilnost dodatka “I Am Rich” je ustvarjanje slik. Če dodatek aktivirate z ukazom “I Am Rich”, se prikaže slika “iamrich.jpg”. Zdi se, da je to sklicevanje na zloglasno aplikacijo za iPhone iz leta 2008, ki je stala 999,99 ameriških dolarjev in je prikazovala le podobno sliko. Čeprav je uporabnost dodatka morda vprašljiva, obljubo izpolni brez stroškov, zato sem ga dodal.

Playlist AI… več na Biznis24

Foto: Pexels

Portal24