6 barvnih kombinacij za nepozabno stilsko jesen

Jesen, letni čas, ki s svojo raznolikostjo in bogatimi toni očara modne stiliste, je tukaj in prinaša s seboj novo paleto barvnih možnosti za vašo garderobo. V letošnji sezoni ni vse le v odsevu toplih barv padajočega listja. Modni strokovnjaki so izbrali serijo svežih in drznih barvnih kombinacij, ki bodo dodale živahnost in izvirnost vašemu jesenskemu slogu.

Rdeča in svetlo modra: Michelle Barrett nas vodi skozi sezono z rdečo barvo, ki dominira trende. Ob kombiniranju rdeče z nebesno modro, lahko ustvarite izjemen kontrast, ki v vašem videzu ustvarja svežino in dinamičnost.

Gorčično rumena in siva: Gorčično rumena v kombinaciji s sivimi toni lahko ustvari sofisticiran in uravnotežen videz. Gorčica se lahko kombinira z različnimi teksturami, kot so pletenine, saten in usnje, za bogat in raznolik videz.

Čokolada in kamelje rjava: Te bogate in nevtralne barve se predstavljajo kot klasična kombinacija, ki prenaša toplino in eleganco. Elizabeth Kosich nas spodbuja, da uporabimo univerzalno laskavo čokoladno rjavo barvo v kombinaciji s kameljo za prefinjen videz.

Olivno in denim: Olivno zelena in denim sta idealna kombinacija za vsakdanji, a hkrati elegantni videz. Različni odtenki denima in olivno zelena se lahko združijo za sproščeno in udobno jesensko kombinacijo.

Mornarsko modra in srebrna: Mornarsko modra se v tej sezoni obnavlja s srebrnimi dodatki, ki dodajo svetleč in sofisticiran pridih k vašemu outfitu. Kombinacija obeh barv ponuja elegantno in luksuzno estetiko.

Črna, bela in pop barva: Stilisti priporočajo osvežitev klasične črno-bele kombinacije z dodatkom živahne barve. Dodajanje močnih in svetlih barv, kot so zelena, fuksija ali pastelni toni, lahko obogati vaš videz in ga naredi bolj zanimivega.

Modni trendi te jeseni zagotavljajo raznolikost in priložnost za eksperimentiranje z barvami in teksturami, ki najbolje odražajo vaš osebni slog in individualnost. Poiščite inspiracijo in se pripravite, da to jesen zablestite v najlepših barvnih kombinacijah. 🍂🧥👢

vir Foto: Portal24

Portal24