6 najboljših stilskih nasvetov za ženske z večjim oprsjem

Oblačenje lahko predstavlja izziv za ženske s polnejšim oprsjem, vendar s pravimi stilskimi nasveti lahko dosežemo eleganten in samozavesten videz. Stilisti priporočajo različne pristope, ki pomagajo pri oblikovanju izraženega in uravnoteženega videza za tiste, ki imajo obilnejše prsi.

1. Odločite se za odprte izreze

Stilisti priporočajo izbiro odprtih izrezov, ki omogočajo pokazati malo kože, namesto da bi vse prekrili. Elizabeth Kosich, certificirana svetovalka za podobo, svetuje izbiro V-izrezov in kvadratnih izrezov, ki pomagajo poudariti vrat in obraz, ter s tem odvračajo pozornost od prsi.

2. Lahkotno oblačenje v plasteh

Več plasti oblačil lahko deluje tudi za ženske s polnejšimi prsi, vendar je pomembno, da se izognete predebelim materialom. Joe Manktelow-Pimm, modni strokovnjak, priporoča uporabo dveh do treh lahkotnejših plasti, kar bo pomagalo ohraniti obliko, ne da bi izgledali preobsežno.

3. Izberite oprijete silhuete z minimalnim volumnom zgornjega dela

Prevelika oblačila lahko ustvarijo videz, ki je preveč robusten in neurejen. Monica Liang priporoča izbiro dobro krojenih oblačil, ki sledijo linijam telesa in poudarijo obline brez dodajanja nepotrebnega volumna.

4. Dajte prednost popolnemu prileganju

Investiranje v dobre kroje in šiviljo je še posebej pomembno za ženske s polnimi prsi. Prilagojena oblačila, ki se lepo prilegajo telesu, lahko izboljšajo vaš celoten videz in poudarijo najboljše lastnosti vaše figure.

5. Pripomočke uporabljajte strateško

Pri izbiri nakita je pametno izbirati kos, ki dopolnjuje vašo postavo. Kosich priporoča izbiro manjših uhanov in ogrlic, ki ne bodo dodatno poudarili prsnega koša.

6. Poudarite svoj pas

Uporaba pasu ali izbira oblačil, ki naravno poudarijo pas, je še ena strategija, ki pomaga ustvariti uravnotežen videz. Pasovi in obleke, oblikovane tako, da poudarijo pas, lahko pomagajo ustvariti bolj definiran in sofisticiran videz.

Z upoštevanjem teh nasvetov, ženske s polnejšim oprsjem lahko odkrijejo oblačila, ki ne le poudarijo njihovih najboljših lastnosti, temveč tudi povečajo njihovo samozavest in udobje. Pomembno je, da eksperimentirate in najdete, kaj vam najbolje ustreza in se v tem tudi dobro počutite.

vir

Foto: Freepik

Portal24