7 enostavnih pravil feng šuja, da v dom pritegnete denar

Vaš dom je ogledalo vašega življenja. In ko želite povečati svoje bogastvo, skupaj s svojo samozavestjo, občutkom osebne moči, iznajdljivostjo, motivacijo, osredotočenostjo in vsemi drugimi dejavniki, ki so povezani z zaslužkom več denarja, je lahko vaš dom fantastičen podporni sistem.

Veliko lažje je ohraniti miselnost rasti v prostoru, ki deluje kot svetišče. Ljudje v takšnem domu postanejo bolj organizirani in premišljeno zasnovani ter začnejo čutiti spremembo v vsakdanjem življenju. Ko torej skrbite za svoj dom, skrbite tudi zase. Ta naložba energije v vaš dom je naložba v vaše dobro počutje.

Tukaj je nekaj preprostih in zelo premišljenih premikov, ki jih lahko prilagodite v svojem domu, da se naslanjate na energijo bogastva:

1. Počistite nered

Odpravljanje nereda vam lahko pogosto prinese takojšnje obilje. Ko odstranite stare stvari, ustvarite prostor za prihod novih stvari, pogosto z veliko hitrostjo.

2. Opravite manjša popravila in posodobitve doma

Vaši domači projekti so lahko manjši, vendar so lahko njihovi učinki veliki. Nekaj ​​primerov: popravite zataknjeno okno ali škripajoče tečaje na vratih, zamenjajte gumb na predalu ali nabavite novo glavo prhe, če vaša pušča. Polomljeni predmeti niso samo nadležni, ampak lahko iz vašega prostora jemljejo energijo. Ti preprosti popravki lahko odpravijo te izgube energije.

3. Postavite svoja najljubša orodja z visoko vibracijo na ogled

Lahko imate zvočno skledo ali sveče na klubski mizici, prgišče svojih najljubših kristalov za meditacijo na nočni omarici poleg postelje ali kadila in razpršila za prostor, ki najbolj aktivirajo energijo, na mizi v predsobi. Ker jih pogosto vidite, boste pozvani, da jih uporabite pogosteje.

Ta zmogljiva orodja lahko služijo tudi kot opomnik, da se osredotočite na, in posežete po, več pozitivne energije in odličnih rezultatov, ko se premikate skozi dan.

4. Pokaži več umetnosti

Ustvarite steno umetniške galerije in jo napolnite s stvarmi, ki jih imate radi. Lahko je umetnost, ki jo ustvarite sami, ali celo fotografije, ki jih natisnete in uokvirite iz vaše digitalne zbirke. Ideja je, da pogumno vtisnete svojo ustvarjalnost v svoj dom. Vaša svoboda samoizražanja je motor tolikšnega obilja in v domu, ki je prežet z vašim stilom in umetnostjo in počutili se boste bolj ustvarjalne.

5. Na svojo mizo postavite rastlino

Vedno je priporočljivo, da je vaš domači delovni prostor minimalen, z izjemo uspešne rastline. Če je vaša osrednja točka rastlina, se boste osredotočili na rast. Marsikdo sprašuje, ali umetna rastlina šteje, in odgovor je pritrdilen, če je le zelo čista. Kljub temu, če niste navdušeni nad nego rastlin, se priporoča, da nekaj bambusovih stebel postavite v vazo, polno vode (le voda naj bo čista), da na način, ki zahteva malo vzdrževanja, vnesete energijo narave v svoj dom.

6. Vsaki sobi dodajte bogato teksturo, še posebej tistim, ki delujejo ravno ali neprivlačno

Ideje vključujejo: puhasto preprogo, mehko odejo, blazine s čudovito teksturo, celo stensko tapiserijo, polno teksture. Vsi ti senzorični dotiki bodo vašemu domu dodali več razsežnosti in mehkobe. Vaš prostor bo videti bogatejši. V izobilju bo dobrodošla tudi ta mehka, dojemljiva energija.

7. Ustvarite priložnost za kopičenje denarja

Lahko vzamete čudovit kozarec, velik masonski kozarec ali okrasno kristalno skledo in ji dodate drobiž. Ta estetsko privlačen hranilnik vas bo spomnil na vse načine, kako proaktivno gradite svoje obilje. Dodajte nekaj svojih najljubših kristalov, da bo še bolj napet magnet bogastva.

Zaradi prisotnosti feng shuia v svoj prostor, boste začeli živeti v vizijski tabli svojih sanj in želja. Potopljeni boste v vse, kar želite doživeti in občutiti na čustveni ravni. Udejanjenje teh popravkov doma je praktičen in čaroben način, da pomnožite svojo moč manifestiranja.

vir Foto: Pexels Portal24