8 aktualnih skupinskih kostumov za noč čarovnic

ByAnja Kadič

22. oktobra, 2022
8 aktualnih skupinskih kostumov za noč čarovnic

Zamenjajte običajne barve za obraz in zbirko lasulj, saj se Noč čarovnic vrača v velikem slogu.

Po dveh letih umirjenih praznovanj bo najbolj strašljiva noč v letu spektakularna. Prav zato si zaslužite epsko opravo, ki bo temu primerna. Ali veste, kaj je še boljše od enega odličnega kostuma? Dva, trije ali štirje! Ti skupinski kostumi za noč čarovnic kričijo leto 2022 in bodo poskrbeli, da si boste letošnje leto zapomnili.

Hokus pokus 2

Čeprav je bil 30. septembra prikazan z mešanimi ocenami, je novi Hokus pokus 2 dober izgovor, da se za noč čarovnic oblečete v modno čarovnico. Pokličite dva prijatelja, izberite tri videze in ogrinjala v draguljarskih tonih. Ne pozabite na umetne zobe in hitro boste lahko čarali.

Evforija

Z dovolj liki za celotno tematsko zabavo bo Evforija letos navdih za marsikateri seksi videz. Oblecite se tako, da boste navdušili z divjim ličenjem in pastelnimi barvami, od glave do pete. Dodajte mini krila ali punkovska oblačila, kot jih nosijo dijaki srednje šole East Highland. Zagotovo boste zvezda večera!

Bridgerton

Se želite počutiti elegantno? Kaj je boljšega, kot kostum za noč čarovnic, ki ga je navdihnil Bridgerton. Če ste s prijateljicami v omarah skrivale tiare, lasulje in obleke s korzeti, je čas, da jih razkrijete. Ali še bolje, izvlecite šivalni stroj, na katerem se je nabirala pajčevina in izdelajte nekaj podobnega. 

Scooby Doo

Zaradi hrupa okoli prihajajoče animirane serije z Mindy Kaling v vlogi Velme, bo knjižna pomočnica letos zagotovo eden glavnih kostumov. Če iščete skupinski kostum za noč čarovnic, je petčlanska druščina naravna izbira. Poiščite debela očala, oranžni puli in rdeče krilo ter nekaj enako mislečih prijateljev in Scooby-Dooby-Doo!

Družina Addams

Netflixova priredba priljubljene zgodbe o družini Addams, Wednesday, bo premiero doživela 23. novembra. Do takrat pa se v družinskem gotskem stilu prelevite v skupinski kostum, v katerem so vsi člani gospodinjstva, Morticia, Gomez, Pugsley, bratranec Itt in Lurch. To sta storila že Sophie Turner in Joe Jonas ter John Legend in Chrissy Teigen. Morda je leto 2022 vaše Adams leto?

Elvis in njegovi oboževalci

Austin Butler je osupnil občinstvo z upodobitvijo Elvisa Presleyja v biografskem filmu Baza Luhrmanna o Elvisu. Spomnil nas je zakaj je bil glasbeni “kralj” tako legendaren. Za to noč čarovnic si namastite lasuljo, oblecite bleščečo obleko in si čez ramo zavihtite kitaro. Pripravljeni boste na tresenje bokov.

Zmajeva hiša

Igra prestolov ponuja obilico kostumov za noč čarovnic. A če želite biti pred drugimi, si za letošnji navdih vzemite Zmajevo hišo. Potrebovali boste bele lasulje in srednjeveška oblačila. Namig: telovniki, visoki izrezi in težek zlat nakit bodo pomagali dopolniti videz.

Stranger Things

Stranger Things je še vedno ena najbolj priljubljenih oddaj na Netflixu. Zato je skupinski kostum z glavnimi liki takoj prepoznavna izbira za noč čarovnic. Ker je serija postavljena v osemdeseta leta, boste potrebovali lasulje, črtaste majice, kariraste srajce, sprane kavbojke z visokim pasom in kratke hlače z delfini. Seveda ne morete zgrešiti niti z bolniško haljo in krvavim nosom, ki predstavljata Eleven.

Vir slik: USA Today, Variety, Better Homes and Gardens, CBS News, New York Times, GQ