Aaron Carter se je poslovil

ByAna Koren

6. novembra, 2022 ,
Aaron Carter se je poslovil

Aaron Carter se je poslovil. Pevca so v soboto našli mrtvega na njegovem domu v Lancastru v Kaliforniji. Viri za TMZ pravijo, da so pevca našli mrtvega v kopalni kadi okoli 11. ure po lokalnem času, policija in detektivi pa so hitro prispeli na kraj dogodka. Policijski viri so za TMZ povedali, da so v soboto ob 11. uri prejeli klic, da se je moški utopil v kopalni kadi.

Po poročanju TMZ detektivi smrt preiskujejo kot umor, vendar so mediji povedali, da je šlo za standardni postopek. Uradni vzrok smrti ni znan in verjetno ne bo objavljen, dokler ne bo končana obdukcija in objavljeno poročilo mrliškega oglednika.

Zvezda je postal kot otrok

Carter, je mlajši brat Nicka Carterja, člana skupine Backstreet Boys. Zaslovel je kot pop zvezda v poznih devetdesetih. Pri devetih letih je izdal svoj prvi album “Aaron”, ki je bil prodan v milijonih izvodov.

Carterjev drugi album “Aaron’s Party (Come and Get It)” je postal trojno platinast, več singlov, vključno z “I Want Candy”, pa je bilo predvajanih na Disneyju in Nickelodeonu. Bil je tudi na turneji z Backstreet Boys in Britney Spears.

Carter je posnel še tri studijske albume, vključno z “Oh Aaron” (2001) in “Another Earthquake!” (2002), preden je 16 let kasneje leta 2018 izdal svoj zadnji album “Love”.

Poleg glasbe je pop pevec, ki je postal raper, tudi gostoval v epizodi “Lizzie McGuire” in nastopil v Broadwayjevi “Seussical” leta 2001. Prav tako je tekmoval v “Dancing with the Stars” leta 2009, igral je v resničnostnem šovu “House of Carters” in nastopil v resničnostni seriji “Marriage Boot Camp: Family Edition” skupaj s svojo mamo.

Carter je bil odprt o svojih bojih z zlorabo drog in bitkah z duševnim zdravjem. Večkrat je bil na rehabilitaciji. Z leti se je pevka “I Want Candy” soočala tudi s pravnimi in finančnimi težavami.

Ko je leta 2019 nastopal v oddaji “The Doctors”, je Carter razkril, da trpi za številnimi duševnimi motnjami, vključno s shizofrenijo, akutno anksioznostjo, motnjo več osebnosti in manično depresijo.

Septembra je Carter za The US Sun povedal , da se je prijavil na rehabilitacijo, da bi od svoje zaročenke Melanie Martin ponovno pridobil skrbništvo nad sinom Princeom.

Odziv Hollywooda

Po novici o Carterjevi smrti so Hollywood in širše na družbenih omrežjih obžalovali smrt mladega zvezdnika.

Študentka “Lizzie McGuire” Hilary Duff – ki je hodila s Carterjem, ko sta bila najstnika – je na Instagramu objavila ganljiv poklon in zapisala: “Za Aarona — zelo mi je žal, da je življenje zate tako težko in da si se moral boriti -pred celim svetom. Imel si čar, ki je bil popolnoma kipeč … fant, ali te je moj najstniški jaz močno ljubil. Pošiljam ljubezen tvoji družini v tem času. Počivaj ❤️.”

Manekenka Courtney Stodden na Instagramu delila srce parajoč video.

“Dobesedno sem zelo vznemirjen zaradi smrti Aarona Carterja. Nekajkrat se je obrnil name in vedno me je bilo tako strah, ko sem mislil, da se bo to zgodilo. Kako?” je rekla skozi solze v videu, za katerega se zdi, da je bil izbrisan.

Pod objavo je zapisala: “Poklical me je, mi zaupal, a sem se umaknila zaradi groženj okoliških ljudi. Upala sem, da bo ozdravel, a zdaj je v miru … Tako sem potresena #ripaaroncarter #rip #tooyoung.”

Alum “The Hills” Spencer Pratt – ki se je pred nekaj dnevi pojavil v prenosu v živo s Carterjem na TikToku – je tvitnil “RIP” in dodal srce in angela emoji.

Na Carterjevo smrt se je na Twitterju odzvala tudi nekdanja zvezda Disney Channel Christy Carlson Romano . “Neverjetno žalostna zaradi smrti Aarona Carterja,” je zapisala. “Moje misli in molitve so namenjene njegovim prijateljem in družini.

Igralka Melissa Joan Hart , ki je na Instagramu objavila povratno fotografijo sebe in Carterja, je delila podobno sporočilo in zapisala: “Pošiljam ljubezen družini, prijateljem in oboževalcem #AaronCarter. Počivaj v miru!”

Avtorica pesmi Diane Warren je prav tako obžalovala Carterjevo smrt in tvitnila: “Slava v mladosti je pogosto bolj prekletstvo kot blagoslov in preživeti je ni lahko. RIP Aaron Carter.”

Foto: Gettyimages