Adam Levine piše vroča sporočila drugim, žena ostaja

ByAna Koren

28. marca, 2023

Adam Levine piše vroča sporočila drugim, žena ostaja

Adam Levine in njegova žena Behati Prinsloo sta ohranila nasmeh na obrazu med sobotno zabavo za njegov 44. rojstni dan v Disneylandu. Nekdanji Victorijin angelček ni mogla iz rok spustiti svojega moža, frontmana zasedbe Maroon 5. Ves čas ga je objemala in poljubljala. Ves svet bere vroča sporočila, ki jih je pošiljal drugim, a ona ne more umakniti rok z njega.

Zakonca sta se uskladila s stajlingom tako, da sta oba nosila strgane kavbojke in preproste bele majice ter kape. S skupnim pojavljanjem in javnim izmenjavanjem nežnosti sta potrdila, da sta za seboj pustila škandal. Le ta je izbruhnil zaradi njegovega pošiljanja vročih sporočil drugim ženskam.

Škandal se je odvil, ko je Adamova nekdanja učiteljica joge Alanna Zabel medijem povedala, da naj bi ji pošiljal sporočila spolne narave. Takrat je bila ona že četrta ženska, ki ga je obtožila pošiljanja neprimernih sporočil. Kot je trdila Alanna, ji je Adam pisal, da “želi biti z njo gol ves dan”. Svojim prijateljem je povedal, da ima, njegova učiteljica joge, najboljšo rit v mestu. Že pred tem se je Adam soočil s plazom obtožb številnih instagramskih manekenk, ki so trdile, da jim je pošiljal neprimerna sporočila, čeprav je poročen z Behati.

Na koncu je priznal, da je manekenki Sumner Stroh pošiljal “spogledljiva” sporočila. Vsebino sporočil je odkrila na TikToku.

“V bistvu sem imela afero z moškim, ki je bil poročen z manekenko Victoria’s Secret. Takrat sem bila mlada, naivna in, odkrito povedano, počutila sem se izkoriščeno,” je povedala.

Princesa.si Foto: Wikimedia