Adriana Lima: ‘Tretji porod pri štiridesetih me je uničil’

ByAna Koren

17. aprila, 2023

Adriana Lima: ‘Tretji porod pri štiridesetih me je uničil’

Adriana Lima je avgusta lani je rodila tretjega otroka. S filmskim producentom Andreom Lemmersom sta dobila sinčka Cyana Lima. Ob lansiranju parfuma Heavenly, katerega obraz in ponovno sodelovanje z znamko Victoria’s Secret, je dala ekskluzivni intervju za revijo People. Lima je v intervjuju spregovorila o novih izzivih, s katerimi se je morala soočiti po rojstvu sina Cyana.

Lima je Viktorijin angelček z najdaljšim stažem, njihov model je bila skoraj dve desetletji.

“Vsak dan je nov boj in vsak dan se moram opomniti, da moram sprejeti svoje novo telo. A tudi narediti vse, da ga čim prej spravim v red. Čutim, da sem v tranziciji in zato trdo treniram in se borim vsak dan, ampak vsak dan in se pri štiridesetih naučim novih stvari o sebi in svojem telesu. In to je v redu, saj se telo različno odziva na iste dražljaje v različnih letih,” pravi Adriana Lima. Lima ima iz zakona s srbskim NBA košarkarjem Markom Jarićem hčerki Sienno in Valentine.

“Valentina je stara 12 let, Sienna pa 9 let, obe zelo zanima moda. To je zanju še vedno samo igra, a pridejo dnevi, ko želita izbrati moj stajling za zmenek, najbolj nor predlog je bil, da me ličita, je rekla Adriana Lima.

Da pričakuje svojega tretjega otroka, je sporočila v objavi na TikToku. Med nosečnostjo je Adriana Lima izkoristila vsako priložnost, da pokaže, kako zelo uživa v svojem drugem stanju. Svoj nosečniški trebušček je lani pogumno pokazala na rdeči preprogi v Cannesu. V izzivalni nosečniški modni kombinaciji se je pojavila tudi na promociji miniserije “The Offer” v Los Angelesu.

https://www.instagram.com/p/Cg7MYYQMIMz/?utm_source=ig_web_copy_link

Privlačna nosečnica se je po rdeči preprogi sprehodila v večerni obleki, ki je imela globok izrez, razporek na levi strani pa je segal skoraj do pasu. “Adriana je tudi v težki nosečnosti videti senzacionalno,” so poročali svetovni mediji in to je bila najboljša reklama za serijo, ki jo producira njen partner in oče njenega tretjega otroka.

Princesa.si Foto: Wikimedia