Tekma, promovirana kot zadnja priložnost, da se Messi in Ronaldo pomerita na istem igrišču in … čudežnemu dečku je uspelo.

Ko je Messi zadel le nekaj minut po začetku tekme, Ronaldo pa kmalu zatem izenačil, se je tekma zibala naprej in nazaj, dokler ni bil triler z devetimi goli končno, res čisto na koncu, zapečatil Ekitike. S tem zadnjim strelom se je tekma končala z res neverjetnimi devetimi doseženimi zadetki.

Ronaldo je zaključil nepozaben debi proti svojemu staremu nasprotniku z dvema goloma in zdi se, da ga z Al Nassrjem čaka plodna kariera potem, ko bo prihodnjo nedeljo debitiral v savdski profesionalni ligi proti Ettifaqu.

Messi se s preostalo ekipo vrača v Francijo, kjer bo naslednji ponedeljek nastopil na srečanju francoskega pokala s Pays de Casselom.

Na splošno je šlo za res fascinantno srečanje, saj je 10-članska ekipa PSG na koncu le prišla do zmage.

Korektno je tudi dodati, da so se množice in oboževalci po vsem svetu iskreno veselili še zadnje bitke med dvema največjima zvezdama svoje generacije, na koncu pa so dobili veliko veliko več.

Pravi praznik nogometa.

NE SPREGLEJTE …

Aleksander Čeferin: Ne izključujem možnosti oblikovanja regionalne lige

Predsednik Evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin je na obisku v Srbiji dejal, da ne izključuje možnosti ustanovitve regionalne lige. Čeferin je dodal, da je trenutno tak projekt zelo tvegan. Več … TUKAJ

By A.K.

Komentar: