ALEJA SKY: Koala Voice, Dominik Kozarič in zumba žur

ByAna Koren

18. septembra, 2023

ALEJA SKY: Koala Voice, Dominik Kozarič in zumba žur

Nakupovalno središče ALEJA bo to teden gostilo dva glasbena in plesna spektakla. Indie punk skupina Koala Voice bo jutri nastopila v sklopu torkovih after-work koncertov, kjer bodo z mladostno energijo in neobremenjenostjo navdušili obiskovalce. V četrtek, 21. septembra, pa bo oder zasedel priljubljeni slovenski pevec Dominik Kozarič. Priljubljeni pevec se v Slovenijo vrača po dveh desetletjih dela v tujini. Kozarič bo zapel svoje uspešnice, kot so “Reka luči”, “Ljubi jo nežno”, “Brez nje” in “Tina”.

Poleg glasbenih dogodkov, bo ALEJA SKY ta teden gostila tudi plesna doživetja. V sredo, 20. septembra, ob 17. uri bo na multi-funkcijskem igrišču potekala “Zumba Party in the SKY”. Izkušeni zumba inštruktorji Juan, Tanja, Špela in Suzi bodo poskrbeli za nepozabno plesno popoldne.

V soboto, 23. septembra, pa bo potekala že tretja Salsation zabava, ki je privlačna plesna vadba ob vročih latino ritmih. Oba plesna dogodka sta brezplačna in brez predhodne prijave.

Septembrsko dogajanje na ALEJI SKY bo bogatilo tudi število otroških animacij. Nedeljska gledališka doživetja se nadaljujejo s predstavo “Čirule čarule in kihalni prašek”. Predstava bo na sporedu 24. septembra ob 11. uri. Vsako nedeljo med 12. in 18. uro pa bo na voljo tudi napihljiva dežela igral, kjer bodo otroci lahko preživeli nepozabne trenutke zabave in smeha.

ALEJA SKY vabi vse obiskovalce, da se jim pridružijo pri septembrskih glasbenih, plesnih in otroških dogodkih, ki bodo poskrbeli za nepozabne trenutke.

ALEJA

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Evropsko združenje nakupovalnih središč (ECSP) je maja letos ALEJI podelilo nagrado za dizajn in razvoj za izjemne projekte v trgovski panogi. V kategoriji »Novogradnje nakupovalnih središč s površino od 15 tisoč do 45 tisoč kvadratnih metrov« je premagala različne finaliste iz Evrope. Najsodobnejša ljubljanska nakupovalna destinacija je zablestela s svojo večnamensko trajnostno naravnanostjo in žirijo prepričala z inovativno uporabo strehe za šport, prosti čas in rekreacijo. Več informacij na www.aleja.si.


Portal24