Alenka Gotar se je poškodovala, imela je nesrečo

ByAna Koren

30. novembra, 2022

Alenka Gotar se je poškodovala, imela je nesrečo

Alenka Gotar se je poškodovala. Priljubljena slovenska pevka je imela nesrečo. Ojoj, tole pa najbrž zelo boli … 

Sopranistka Alenka Gotar je svoje spletne prijatelje najprej razveselila s fotografijo, ki jo je objavila na Facebooku. Pokazala je, da s sinom preživljata čudovito nedeljo na snegu.

Oči je nekje na odru, igra in poje, midva pa na polno uživava na snegcu!
Čudovita nedelja, polna sonca in hvaležnosti za majhne stvari in radosti,” je pripisala zraven fotografije, s katere se smehlja, v ozadju pa je bela idila.

A kmalu je presenetila s fotografijo, s katero jim je sporočila, da se ji je pripetila nesreča. Pokazala je, kako nogo, na kateri ima povit gleženj, greje pri kaminski peči.

“Zdaj pa nogo v zrak,” je pripisala, kljub nesrečnemu pripetljaju pa je dopisala, da je za njo lep dan.

Seveda je prijatelje zanimalo, kaj se je zgodilo, v komentarjih je razložila: “Sankala sva se s sinom, a sem se poškodovala: zvit gleženj.”

Gotarjeva je od leta 2015 poročena z Anžetom Šuštarjem, leta 2016 se jima je rodil sin Nikolas.

Vir: Metropolitan Foto: zajem zaslona (Naslovna: Siol)

Ne spreglejte…

Oprah Winfrey deležna ostrih kritik Howarda Sterna: “Ali ve, da so ljudje lačni?”

Oprah Winfrey deležna ostrih kritik. Radijski voditelj Howard Stern je ostro kritiziral Oprah Winfrey in jo obtožil razkazovanja svojega bogastva na družbenih omrežjih.

Oprah je milijarderka, vredna okoli 3,5 milijarde dolarjev, na Instagramu pogosto objavlja slike, na katerih uživa v pridobljenih ugodnostih, od različnih avtomobilov do nakita. Slednje je Sterna zmotilo, o tem pa se je razgovoril v nedavni epizodi oddaje The Howard Stern Show… več tukaj.