Rodil se je zvezdniški par: Bradley Cooper in Huma Abedin hodita na zmenke

Je Anna Wintour novi matchmaker? – Bradley Cooper in Huma Abedin nov zvezdniški par!


Vodilna pomočnica Hillary Clinton in nekdanja žena osramočenega politika Anthonyja Weinerja se, po navedbah številnih poznavalcev, zadnjih nekaj mesecev videva z zvezdnikom.

Predstavila ju je legendarna urednica revije Vogue Anna Wintour, ki je z obema tesno povezana.

“Anna je zagotovo igrala matchmakerja,” pravi eden od dobro obveščenih virov. “Z Bradleyjem je najboljša prijateljica in obožuje Humo.”

Abedinova je nekaj prijateljem povedala, da ima novega fanta. Vendar ni povedala, kdo je to. Vse podrobnosti je raje zadržala zase.

“Popolnoma se ujemata,” pravi vir. “Oba se ukvarjata s politiko in odnosi z ljudmi.”

Predstavnik Abedinove tega ni komentiral, tudi Cooperjev predstavnik se na prošnjo za komentar ni odzval.

Page Six je izvedel, da sta 2. maja skupaj prišla na Met Gala, nato pa sta se na rdeči preprogi razšla. Na fotografijah 46-letna Abedinova v rumeni obleki pozirala pred kamerami, 47-letni Cooper pa se je držal za njo.

Škandal z Anthonyjem Weinerjem

Abedinova je dejala, da je bila 72-letna Wintourjeva ena od njenih prijateljic, ki jo je po škandalu z moževimi skoki čez plot najbolj podpirala. Med promocijo svojih spominov Both/And: A Life in Many Worlds novembra je za The Cut povedala, da je z Weinerjem izgubila deviškost, ko se je pri 32 letih poročila z njim. Povedala je, da sta zakonca, ki imata desetletnega sina Jordana, zdaj v zadnji fazi ločitve.

Hollywodski poznavalec dogajanja pravi, da je Bradley zanjo velik korak naprej od Anthonyja Weinerja, milo rečeno.

Weiner, nekdanji demokratski kongresnik iz New Yorka, je bil leta 2017 obsojen na 21 mesecev zapora zaradi izmenjave sporočil s seksualno vsebino z mladoletnico. Približno 15 mesecev je služil v Zveznem medicinskem centru Devens v Massachusettsu.

“Zlomil mi je srce, poteptal, ponižal. Tako dolgo sem živela v sramoti,” je Abedinova povedala za The Cut. “Če se ozrem nazaj, sem živela res travmatizirano.”

Abedinova in 57-letni Weiner zdaj živita v isti stavbi na trgu Union Square.

Cooper je nedavno v New Yorku snemal film Maestro. Biografski film o dirigentu Leonardu Bernsteinu, ki ga je režiral in v njem tudi igral za oskarja nominirani igralec. Z nekdanjo zaročenko, manekenko Irino Shayk, ki se je prav tako udeležila letošnje prireditve Met Gala, ima petletno hčerko Leo.

Vir: Page Six

Vir slik: 1 – Daily mail, 2 – Colin Analysis, 3 – Glamour UK

Komentar: