Amazon razkril teaser za četrto sezono serije “The Boys”

Amazon je nedavno razveselil oboževalce satirične superjunaške serije “Fantje” z izidom prvega napovednika za četrto sezono. Ta serija, ena najbolj priljubljenih na pretočni platformi Prime Video, temelji na stripu, ki sta ga ustvarila Garth Ennis in Darick Robertson. Izvršni producent serije še naprej ostaja Eric Kripke.

V zadnji sezoni serije smo spremljali maščevalno skupino The Boys, ki jo vodi Billy Butcher (Karl Urban) in se je združila z Victorio Neuman (Claudia Doumit) v upanju, da bodo končali Homelanderja (Anthony Starr), krutega vodjo skupine superjunakov The Seven, ki so v lasti korporacije Vought-American. Sezona se je zaključila s krvavim spopadom med The Boys, Homelanderjem in Soldier Boyom (Jensen Ackles), ki so ga že mislili za mrtvega.

Sinopsis nove sezone razkriva, da je svet na robu propada, Victoria Newman pa se bliža Ovalni pisarni in je pod nadzorom Homelandcev, ki si utrjujejo svojo oblast. Mesar (Billy Butcher), ki ima le še nekaj mesecev življenja, je izgubil Beccinega sina in vodenje The Boys. Preostala ekipa je naveličana njegovih laži, vložki pa so višji kot kdaj prej. Zdaj morajo najti način, kako sodelovati, da rešijo svet, preden bo prepozno.

Priljubljene zvezde se vračajo

V četrti sezoni se vračajo priljubljene zvezde serije, med njimi Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit in Cameron Crovetti. Novincem se pridružujejo Susan Heyward, Valorie Curry in Jeffrey Dean Morgan, kar je razveselilo oboževalce. Jeffrey Dean Morgan je že navdušil gledalce v satiričnem superjunaškem filmu Watchmen.

Oboževalci so bili navdušeni nad napovednikom nove sezone. Eden od njih je zapisal: “Fantje me že leta niso zanimali, a ta dražilnik me je osvojil. Komaj čakam na novo sezono. To izgleda odlično.” Drugi so pohvalili Anthonyja Starra in Karla Urbana za njuno igro ter izrazili navdušenje nad Jeffreyjem Deanom Morganom, ki se pridružuje zasedbi.

Na žalost Amazon še ni razkril točnega datuma premiere nove sezone Fantov, vendar pa oboževalci komaj čakajo, da spet zavzeto spremljajo dogodivščine svojih najljubših likov.

vir; Foto: Zajem zaslona; Portal24