Angelina Jolie v pižami na letališču

ByAnja Kadič

6. avgusta, 2022 ,
Angelina Jolie v pižami na letališču

Vsi smo že bili v tej situaciji. Pred vami je zelo zgodnji let, vi pa bi se najraje kar zvrnili iz postelje in se odpravili na letališče. Seveda se slog na letališču vrti okoli udobne obleke. Vseeno pa je nošenje pižame preveč vsakdanje. Razen če ste Angelina Jolie. Pretekli teden so filmsko zvezdnico v Londonu opazili, ko je na letališče Heathrow prihajala s sinom Paxom. Oblečena je bila v elegantno pižamo, ki je predstavljala pravo ravnovesje med sproščenostjo in uglajenostjo. 

Angelina Jolie v pižami na letališču. Odločila se je za luksuzno pot in se oblekla v Valentinov svileni komplet v čokoladno rjavem odtenku. Da bi ohranila lahkoten občutek, je nosila tudi rjave usnjene sandale Valentino Garavani. Sandali so idealni za prehod skozi detektorje kovin. 

Jolie je na rami nosila čudovito ročno torbo. YSL-jevo prešito torbico jumbo, v katero lahko spravite vse, kar bi potrebovali za dolg let. Zanima nas, kakšna poptnica je Jolie. Ali bere knjige? Gleda filme? Posluša podkaste? Zagotovo je le to, da je oseba zaradi katere se vsi drugi na krovu počutijo slabo oblečeni.

Vir slik: Vogue