Ashley Park se je za Valentinov Couture Show odela v rožnato


Ashley Park večinoma poznamo kot simpatično Mindy Chen v seriji Emily v Parizu. Ta teden je ameriška igralka korejskega rodu doživela drugačno evropsko dogodivščino. Park je pristala v Rimu. Tam si je ogledala Valentinovo modno kolekcijo za jesen 2022, ki je bila predstavljena na Španskih stopnicah. “Energija te revije je tako čudovita,” pravi Park, ki je v novem videoposnetku za Vogue dokumentirala svoj proces priprave. “Navdušena sem!”  

Parkina ekipa za pričesko in ličenje je začela s procesom njene preobrazbe v hotelski sobi. Želeli so doseči lepotni videz, ki bi poudaril njeno rožnato obleko in hkrati izzval “la dolce vita”.

“Želeli smo nekaj elegantnega, a hkrati voluminoznega,” pravi Park o svoji razmršeni pričeski, ki je napol dvignjena in napol spuščena. “In romantično. Ker smo v Rimu!” Sredi glamurja je Park presenetila prijateljica Ariana DeBose, ki se je pripravljala na drugi strani hodnika. “Ariana in jaz sva se pred leti spoznala na avdiciji za ansambel predstave Mamma Mia! na Broadwayu,” pove Park.

Po kratkem obisku je stilistka Erin Walsh Ashley Park oblekla v res osupljivo obleko. Bila je rožnata z globokim V izrezom. Obleki je dodala čudovite čevlje s platformo in nakit Pomellato. 

“Obleka je zelo klasična a hkrati elegantna. Ima moški kroj, kar mi je zelo všeč,” pravi Park o svoji obleki. “Videz je del kolekcije Pink PP Že dolgo si želim obleči nekaj iz te kolekcije.” Z vročim videzom se je igralka nato odpravila na Španske stopnice, kjer si je ogledala najnovejše očarljive modele Pierpaola Picciolija. Sedela je v prvi vrsti in blestela v svojem videzu. 

Poleg nje so v rožnati barvi sijale tudi DeBose, Anne Hathaway in Florence Pugh.

Vir: Vogue

Komentar: