Astrologija: Ti dnevi bodo v septembru najsrečnejši

Vsi tisti, ki verjamemo v vpliv astrologije na naša življenja, se lahko pripravimo na izjemno obetaven mesec avgust. Astrologi so namreč razkrili, da so nekateri dnevi v tem mesecu še posebej naklonjeni uspehu in pozitivnim spremembam. Vzemite si trenutek, da si zabeležite te pomembne datume ali si jih vsaj dobro zapomnite, da boste lahko izkoristili njihove blagodejne vplive.

4. september – Venera končno izstopi iz retrogradnosti

Astrologi opozarjajo, da je planet Venera v retrogradnem stanju lahko vzrok za težave na področjih ljubezni, telesne dejavnosti in zdravja. Toda 4. september bo prinesel osvežitev, saj bo Venera ponovno začela premikati naprej. To pomeni, da se lahko pričakujejo olajšave glede teh področij, poleg tega pa bo ta dan prinesel tudi krepitev vaše notranje moči. Čas bo idealen tudi za romantiko, saj se bodo odnosi lahko začeli izboljševati.

9. september – Poseben zrcalni datum za uspehDeveti september je tisti dan, ko se lahko pričakujejo izjemno pozitivne spremembe za mnoge med nami. Numerološko gledano, število Devet prinaša močno energijo, ki vam bo pomagala zaključiti nedokončane projekte in doseči želene cilje. Ta dan bo vaša motivacija izjemno visoka, kar vam bo omogočilo premagovanje preprek, ki ste jih morda do zdaj videli kot nepremostljive.

15. september – Konec retrogradnega Merkurja

Astrologi opozarjajo, da retrogradni Merkur pogosto vpliva na delovno in finančno področje ter komunikacijo. Vendar pa bo 15. september označil prelomno točko, ko bo Merkur spet začel premikati naprej. To bo prineslo izboljšave na poslovnem področju in olajšalo sporazumevanje ter medsebojno zaupanje. Zaznamoval bo dan novih priložnosti in jasne komunikacije.

19. september – Sonce v opoziciji z Neptunom

Ta dan bo Sonce v opoziciji z Neptunom, kar bo prineslo priložnosti za nov začetek. Neptun nas bo nežno spodbudil k opuščanju slabih navad in sprejemanju pozitivnih sprememb v našem življenju. To bo čas, ko boste našli moč, da se znebite vsega, kar vam ne služi več, in se usmerite k boljši prihodnosti.

23. september – Harmonično jesensko enakonočje

Jesensko enakonočje, ki bo 23. septembra, prinaša harmonijo med Soncem in Luno ter pozitivno energijo, ki bo napolnila prostor okoli nas. To je izjemna priložnost, da se osvobodite negativnih misli ter negativnosti in se prepustite ljubezni in toploti, ki vas bosta obdajali. Naj bo ta dan začetek novega obdobja, polnega uspeha in pozitivnih sprememb.

Želimo vam izjemno uspešen mesec avgust in obilo dobre volje ter priložnosti za rast in razvoj!

vir Foto: Pexels Portal24