Austin Butler po smrti Lise Marie Presley na podelitvi nagrad Critics’ Choice Awards

Austin Butler, igralec, ki je v filmu Elvis iz leta 2022 upodobil kralja rock and rolla , se je udeležil podelitve nagrad Critics’ Choice Awards 2023, kjer je bil nominiran za najboljšega igralca.

31-letni Austin je na rdečo preprogo z režiserjem Bazom Luhrmannom stopil tri dni po tem, ko je Elvisova hči Lisa Marie nenadoma umrla… o tem smo poročali tukaj.

Dvojica se je fotografirala tudi z oblikovalko kostumov Catherine Martin. Na prireditvi si je Austin delil trenutek s Keeganom-Michaelom Keyem. Ko je Brendan Fraser domov odnesel nagrado za najboljšega igralca, mu je zaploskal.

Austin se je udeležil podelitve zlatih globusov 2023 z Liso Marie in njeno mamo Priscillo Presley. V svojem govoru se je, ko je prejel nagrado za najboljšega igralca v drami, zahvalil obema damama.

Igralec iz serije Bilo je nekoč v Hollywoodu je po smrti Lise Marie delil izjavo o ogromni izgubi. Hkrati je počastil njeno 33-letno hčerko Riley Keough in 14-letna dvojčka Harper in Finley.

“Moje srce je ob tragični in nepričakovani izgubi Lise Marie popolnoma strto za Riley, Finley, Harper in Priscillo,” je dejal v izjavi za E! News.

“Neskončno sem hvaležen za čas, ko sem imel srečo, da sem bil blizu njene svetle luči, in za vedno bom cenil mirne trenutke, ki sva si jih delila. Vedno se bom spominjal njene topline, ljubezni in pristnosti,” je dejal.

Vir Foto: zajem zaslona

By A.K.

One thought on “Austin Butler na podelitvi nagrad Critics’ Choice Awards”

Komentar: