Balenciaga po aferi: “Obsojamo nasilje nad otroki…”

ByAna Koren

29. novembra, 2022
Balenciaga po aferi: “Obsojamo nasilje nad otroki, nismo tako mislili”, oglasila se je tudi Kim Kardashian

Balenciaga po aferi: “Obsojamo nasilje nad otroki, nismo tako mislili”, oglasila se je tudi Kim Kardashian. Svetovno znana modna znamka Balenciaga je pojasnila razlog za lansiranje škandalozne kampanje s slikami otrok, ki pozirajo z igračami za odrasle in alkoholom.

Pri Balenciagi so izdali izjavo, v kateri so se večinoma opravičili za takšne fotografije, ki pa so jih zelo kmalu po objavi odstranili.

“Ostro obsojamo nasilje nad otroki, nikoli ga nismo nameravali vključiti v našo zgodbo. Balenciaga prevzema vso odgovornost. Vrečke s plišastimi medvedki in zbirka daril ne bi smeli biti povezani z otroki. To je bila naša napačna izbira, v kombinaciji z neuspehom pri ocenjevanju in potrditvi fotografij. Za to smo odgovorni izključno mi,” so pojasnili v izjavi in ​​sporočili, da izvajajo preiskavo, da bi ugotovili, kdo je odgovoren za takšen spregled.

https://www.instagram.com/p/Clg9BijLUHe/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d3685ed2-c7b6-4481-9c3f-61a52dfdf305
Spomnimo…

Škandal! Če odprete modne revije, portale, strani na družbenih omrežjih ali preprosto pogledate pereče teme na Twitterju, je tema dneva nezaslišana poteza modne hiše Balenciaga.

Luksuzna španska znamka je pogosto tarča kritik in rada provocira javnost z absurdnimi modnimi kosi in bizarnimi modnimi revijami. A zdi se, da so zdaj prestopili mejo zdrave pameti. Dobesedno so šli korak predaleč… več tukaj.

Oglasila se je tudi Kim Kardashian

O zloglasni kampanji je spregovorila tudi Kim Kardashian, ki že nekaj časa sodeluje z Balenciago.

“Zadnjih nekaj dni sem bila tiho. Ne zato, ker nisem bil zgrožen ali ogorčen nad nedavno kampanjo Balenciage, ampak zato, ker sem želela govoriti z njihovo ekipo. Želela sem razumeti, kako se je to lahko zgodilo.

Kot mati štirih otrok so me vznemirljive slike pretresle. Varnost otrok je treba zelo spoštovati in vsak poskus normalizacije kakršne koli zlorabe otrok ne bi smel imeti mesta v naši družbi. Pika,” je zapisala Kim Kardashian.

Foto: Zajem zaslona