Ben Affleck brez poročnega prstana, J.Lo uživa v Italiji

J.Lo in Ben Affleck [Foto: Instagram in Wikimedia/Gage Skidmore]

Ben Affleck brez poročnega prstana, J.Lo uživa v Italiji

Ben Affleck in Jennifer Lopez sta očitno potrdila, da je njun zakon na robu ločitve. Par, ki trenutno živi ločeno, je prodal svoj 60 milijonov dolarjev vreden dvorec. Medtem ko Jennifer uživa na dopustu v Italiji, je bil Ben opažen brez poročnega prstana, kar je sprožilo dodatne govorice o ločitvi.

Prejšnjo soboto je Ben Affleck večerjal s svojo 18-letno hčerko Violet, ki jo ima z bivšo ženo Jennifer Garner. Oblečen je bil v črno-belo flanelo čez belo majico in modre kavbojke, a brez poročnega prstana, kar je pritegnilo pozornost oboževalcev. Medtem ko je Affleck ostal v Los Angelesu, se je Jennifer Lopez odpravila na samostojne počitnice v Evropo. Videli so jo na modnih revijah v Parizu, na večerji s prijatelji in med vožnjo z ladjo v Italiji. Kljub njenemu veselemu videzu je manjkala ena pomembna stvar – njen mož.

“Jen obožuje poletne počitnice v Evropi,” je za People povedal poznavalec. “To nikoli ni bilo zares Benovo prizorišče, tudi ko on in Jen nista imela nobenih težav. Jen ne dovoli, da bi jo dejstvo, da Bena ni tam, potrlo.”

Govoricam o ločitvi so dodali še drugi viri blizu para. “Ben in Jen se ne želita ločiti,” je dejal en vir. “Pravita, da ne bosta, a njuno razmerje trenutno preprosto ne deluje. Nista še končala in želita stvari popraviti, ker se imata rada, a sta tudi oba nesrečna.”

Njuno ločeno življenje ne pomaga. Medtem ko Ben med snemanjem filma “Računovodja 2” biva v najemniškem domu le nekaj kilometrov stran od njunega skupnega dvorca, Jen očitno pakira stvari v njunem dvorcu, saj naj bi ga par dal v prodajo, potem ko ga je kupil pred enim letom. Kako vse to ne bi moglo pomeniti ločitve ni jasno.

[Vir: SheFinds]; Portal24; Foto: Instagram in Wikimedia/Gage Skidmore