Besni oboževalci: Novi album Beyonce v javnosti še pred izidom

ByAna Koren

1. avgusta, 2022

Sedmi studijski album Beyonce z naslovom Renaissance se je tik pred uradnim izidom pojavil na spletu. Pevkini oboževalci na družbenih omrežjih ljudi pozivajo, naj se uprejo skušnjavi in albuma ne poslušajo. Predvsem pa naj ga pred petkom, ko je napovedan uradni izid naj ne delijo.

Množica zvestih oboževalcev pevke Beyonce se je  v sredo začela pritoževati, da se je njen novi album, predčasno znašel na spletu. Da gre res za glasbo z novega albuma, ni uradno potrjeno. Variety poroča, da nedvomno zveni tako.

Twitter  je  večpredstavnostne tvite z besedo “leak” ter ključnikoma #Renaissance in #Beyonce “kot odgovor na prijavo lastnika avtorskih pravic” že ustavil.  Slednje pa je kazatelj, da se ekipa okrog Beyonce trudi, da bi s svetovnega spleta odstranili uradno še neobjavljeno glasbo.

Pevkini predstavniki in njena založba Columbia Records se na dogajanje uradno še niso odzvali.

Beyonce je zadnje tedne  vsebino novega albuma ter drobce informacij o njem razkrivala skrbno in taktično. Z grammyjem nagrajena pevka je tako konec junija izdala pesem z naslovom Break My Soul, nosilno skladbo albuma.

Pevka je celoten seznam skladb razkrila pretekli teden.  Vključno s pesmimi, pri katerih sodelujejo nigerijska pevka Tems, ameriški raper Beam in legendarna Grace Jones.

“Ustvarjanje tega albuma mi je omogočilo prostor za sanje in pobeg v teh strašnih časih. Omogočil mi je, da sem se počutila svobodno in pustolovsko v času, ko se le malo drugega premika. Moj namen je bil ustvariti varno mesto, mesto brez obsojanja. Mesto, kjer ne bo perfekcionizma in pretiranega razmišljanja. Kraj, kjer boste kričali, se sprostili, čutili svobodne. Bilo je čudovito raziskovalno potovanje.”

Beyonce

Vir: Siol Foto: Zajem zaslona Beyonce Instagram