Bliža se petek 13. in za ta tri znamenja bo super

ByAna Koren

12. januarja, 2023

Bliža se petek 13. in za ta tri znamenja bo super

Se bojite petka 13.? Ta dan je na slabem glasu in naj bi prinašal nesrečo. Ta mesec bo sovpadal z retrogradnim Merkurjem v Kozorogu, kar lahko prinese težave v komunikaciji in težave pri odločanju. Zvezdniški aspekti kljub razvpitemu slovesu nakazujejo, da bo ta dan marsikomu ostal v lepem spominu, predvsem pa rojenim v teh znamenjih.

Dvojčka

Za Dvojčka bo ta dan poln ljubezni in nežnosti. Mnogi bodo dobili priložnost za uresničitev svojih sanj, še posebej, ko gre za ljubezen ali finance. Če ste odprti za spremembe in nove izkušnje, boste opazili, da se bo počasi vse postavilo na svoje mesto.

Tehtnica

Njihova samozavest je vsak dan močnejša in v petek bo na vrhuncu. Imeli bodo veliko razlogov za zadovoljstvo in ponos nase. Mnogi pričakujejo vznemirljive spremembe na področju dela in ljubezni.

Vodnar

Ne samo, da petek 13. ne bo nesrečen, ampak bi si ga lahko Vodnarji zapomnili kot enega boljših dni v mesecu. Od šarma, karizme in prepričljivosti bodo kar zasijali. Začnite razmišljati o vnovčenju svojih talentov ali zamenjavi službe. Intimno življenje obljublja vznemirljive trenutke.

Ne spreglejte…

Konec obdobja retrogradnega Marsa, veliko olajšanje za ta znamenja

Mars je vstopil v Dvojčka 20. avgusta 2022 in bo tam ostal do 25. marca 2023. 30. oktobra 2022 se je Mars začel retrogradno premikati, kar bo trajalo do 12. januarja 2023. To je nenavadno dolgo časa, ki ga lahko ta planet preživi v enem znamenju, za to pa je odgovorno njegovo retrogradno gibanje. 

Planet je retrograden, ko se zdi, da se giblje nazaj skozi Zodiak… več tukaj.