BMW za nekatere modele napoveduje jesenske posodobitve

V luči stalnih inovacij in tehnološkega napredka je BMW razkril svoje načrte za jesenske posodobitve več svojih modelov za leto 2023. Nemški avtomobilski gigant torej nadaljuje z trendom usmeritve v programsko opremo, hkrati pa ne zanemarja estetskih izboljšav, zlasti za svoje limuzine serije 5, i5 in serije 7.

BMW iDrive – tehnologija, ki se nenehno izboljšuje

Najprej je tu BMW iDrive z vznemirljivo funkcijo QuickSelect. Predstavljen v prvem četrtletju leta, ta infotainment sistem postopoma prehaja v različne modele. Od novembra 2023 bodo vse različice X1 opremljene s to funkcijo, ki uporabnikom obljublja lažji in hitrejši dostop do najpogosteje uporabljenih funkcij. V digitalni dobi, ko je čas bistvo, to obljublja veliko. Poleg tega bo X1 prejel tudi operacijski sistem BMW 9, zasnovan na Android Open Source Project (AOSP). Sistem prinaša več digitalnih vsebin in hitrejše posodobitve funkcij.

Povezovanje in zabava z BMW Digital Premium

Digital Premium je eden izmed največjih adutov BMW-ja za prihajajočo sezono. V Nemčiji je debitiral skupaj z operacijskim sistemom 9 in zdaj postaja še bolj dostopen. Ponuja prilagojen izbor iger, glasbe in storitev pretakanja videa. Ta integrirani multimedijski sistem bo zagotovo pritegnil ljubitelje tehnologije in zabave na poti, še posebej z možnostjo dostopa do znanih medijskih portalov.

My BMW App – več kot le aplikacija

Aplikacija My BMW bo prejela več posodobitev, med katerimi je možnost dodajanja postankov med potovanjem. Slednje je še posebej uporabno za tiste, ki radi planirajo svoje poti vnaprej. Poleg tega bo od marca 2024 aplikacija omogočala združljivim Android telefonom daljinsko upravljanje funkcij pomočnika pri parkiranju, kar bo voznikom omogočilo še večje udobje in varnost.

Estetske posodobitve – ker izgled šteje

Nikoli ne gre podcenjevati pomena estetike v avtomobilski industriji. BMW to zagotovo ve. Električna limuzina i5 se bo od novembra 2023 ponašala z novo, živahno kovinsko barvo Fire Red, ki bo nedvomno pritegnila poglede. Ta sveža barva je odziv na prejšnje predvsem črne in sive odtenke i5. Serija 7 pa bo pridobila novo paleto platišč, vključno z elegantnimi 21-palčnimi platišči iz lahke zlitine z dvobarvnim zaključkom.

V svetu, kjer se tehnologija in estetika srečujeta na vsakem koraku, BMW z novimi jesenskimi posodobitvami za leto 2023 postavlja visoke standarde. Medtem ko je podjetje že razkrilo svoje načrte za leto 2024 za ameriški trg, te posodobitve ponujajo vpogled v to, kaj lahko pričakujemo v bližnji prihodnosti – večjo povezanost, udobje, funkcionalnost in stil.

vir

Foto: BMW

Portal24