Boston University red – Nov favorit med ljubitelji mode

ByAna Koren

13. novembra, 2023 , , ,

Boston University red – Nov favorit med ljubitelji mode

Rdeči lak za nohte je vedno ostal v ospredju modnih trendov, toda tokrat je nekaj posebnega. Na svetovno znani platformi TikTok se je pojavil nov favorit med ljubitelji lepote, in sicer odtenek z imenom “Boston University Red.”

Rdeča je barva, ki nikoli ne izgine iz mode, bodisi na nohtih ali na ustnicah. Njena priljubljenost se je skozi desetletja spreminjala le v odtenkih, in trenutno je pravi hit na TikToku. Gre za barvo laka za nohte, ki jo je ustvarila ameriška znamka DND, opisujejo pa jo kot “popolno škrlatno rdečo, ne pretemno ne presvetlo.” Poseben odtenek je navdihnjen s Pantone 186, ki je uradna barva bostonske univerze in po kateri je tudi dobil ime. Ta odtenek je namreč identičen tistemu na logotipu šole.

Ampak zakaj je prav ta odtenek postal viralen?

Pred kratkim je uporabnica TikToka z imenom MK delila videoposnetek, v katerem je poudarila, da več žensk ni samo pohvalilo njenega temno rdečega laka za nohte, ampak je že ob pogledu na njene nohte prepoznalo natančno blagovno znamko in odtenek – DND’s Boston University Red. Videoposnetek je v hipu postal viralen. Zbral je namreč več kot 4,5 milijona ogledov in več kot 500.000 všečkov. Komentarji so bili preplavljeni s pohvalami glede odtenka laka za nohte. Prav tako je videoposnetek p povzročil pravi razcvet priljubljenosti rdečega laka za nohte na TikToku in sprožil celo teorije o rdečih nohtih.

Boston University Red je temno rdeča barva, ki ni pretemna kot kostanjeva, vendar tudi ni tako svetla kot češnja. Je ravno nekje vmes in je odlična izbira za hladnejše vreme. Če pa ne najdete ravno te barve, izberite odtenek rdeče, ki najbolje ustreza vaši polti – tisti, ki vam bo dvignil razpoloženje vsakič, ko boste pogledali svoje roke.

vir

Foto: Portal24 (fotografija je simbolna)