BQL Aneja ujeli pri tihotapljenju begunca (video)

ByAna Koren

6. marca, 2023

BQL Aneja ujeli pri tihotapljenju begunca (video)

Aneja Piletiča iz dueta BQL so precej potegnili za nos. Ustvarjalci hrvaške serije Prank´d so v sodelovanju z bratom Rokom mlajšega Aneja dodobra prestrašili.

Roku so v prtljažnik avta skrili domnevnega begunca. Ko sta se skupaj z bratom vračala iz Zagreba, so se pretvarjali, da so policisti v civilu in izvajajo rutinski pregled vozila. Ko je Rok odprl prtljažnik, so iz njega potegnili domnevnega migranta.

Anej,  je bil tarča skrite kamere in ni izgubil živcev, a je bil precej živčen. Ponavljal je, da moškega iz prtljažnika vidi prvič in da nima pojma, kako je prišel v avto.

Brata so postavili ob avto z rokami v zrak in ju pregledali. Vmes pa kot v prizoru iz malce cenejše kriminalke zasliševali nič hudega slutečega pevca.

Ko je že verjel, da ga bodo odpeljali v marici, so mu  potegavščino razkrili. Videti je bilo, da se mu je od srca odvalil kamen. Kot je povedal po razkritju, je menda že razmišljal, kako bo pojasnil svoji ženi, naj pride po njega na Hrvaško na policijsko postajo.

Vir Foto: Zajem zaslona YT Slovenske novice

Ne spreglejte…

Martha Stewart delila šest pravil za kožo brez staranja

Biti v svojih osemdesetih še ne pomeni, da morate izgubiti svoj sijaj in lep videz in Martha Stewart je najboljši primer tega. 81-letna podjetnica, pisateljica in televizijska voditeljica je pred kratkim objavila več selfijev, njena sijoča ​​polt pa nikogar ni pustila ravnodušnega.

Pohvalila se je s svojo popolno poltjo in zapisala: “To so trije selfiji, ki sem jih posnela. Moj izraz je najboljši na prvem, vendar je koža na vseh treh videti super. Brez filtrov. Brez liftinga.”… več tukaj.