Branko Đurić – Đuro pokazal sina, kako sta si podobna!

ByAna Koren

9. decembra, 2022

Branko Đurić – Đuro pokazal sina, kako sta si podobna!

Branko Đurić – Đuro, ki je že vrsto let srečno poročen s Tanjo Ribič, s katero imata tudi hčeri Zalo in Elo, je pokazal svojega sina.

Branko ima namreč iz prvega zakona sina Filipa, na katerega je izredno ponosen. Ob rojstnem dnevu mu je tako namenil prav posebno čestitko. Delil je skupno fotografijo in pokazal, da sta si podobna.

Kaj pravite vi? Je kopija očeta?

Vir: Točno to Foto: zajem zaslona

Ne spreglejte…

Družina bolnega Brucea Willisa upa na čudež, stanje se skabša

Družina Brucea Willisa upa na čudež. Igralec Bruce Willis je marca letos sporočil, da končuje svojo dolgoletno kariero, potem ko so mu diagnosticirali afazijo. Čeprav se njegovo stanje samo slabša, je njegova družina vsak trenutek z njim in ‘upa na čudež’.

Meseci, odkar je igralec razkril svojo bitko z boleznijo, ki napada njegove kognitivne sposobnosti, so za družino Willis postali težki in dragoceni. Vsi trudijo, da ne bi zamudili niti enega trenutka s ljubljenim igralcem. Vir blizu družine je razkril, da se njegovo stanje od začetka leta le slabša. Družina se zato pogosto zbere in skupaj preživlja čas.

“Vedo, da Bruce ne bo večno zraven. Zato cenijo vsak trenutek,” je vir povedal za Daily Mail. Emma Heming in Demi Moore, Bruceova sedanja in bivša žena, sta se še bolj zbližali. Brucu skupaj pomagata lajšati življenje z boleznijo. Demi se trudi biti z njim v stalnem stiku… več tukaj.