Call of Duty: MW3 omogoča preobrazbo orožja in dodatke

ByB.O.

7. novembra, 2023

Call of Duty: MW3 omogoča preobrazbo orožja in dodatke

Podjetje Activision je predstavilo vrsto novih maskirnih kompletov za orožje in kozmetičnih predmetov za težko pričakovano igro Call of Duty: Modern Warfare 3. Pred izidom igre 10. novembra je kampanja za enega igralca zdaj na voljo v programu Early Access. Najnovejša igra iz serije prvoosebnih strelskih iger je bila prvič napovedana sredi avgusta in obljublja prelomno stopnjo kontinuitete s predhodnikom. Igralci bodo lahko točke COD in večino dodatkov iz igre Modern Warfare 2 prenesli v novo igro.

Activision je objavil tudi podrobnosti o možnostih glede dodatkov v igri Modern Warfare 3. Ljubitelji lahko pričakujejo vseh 14 osnovnih kamuflaž iz igre Modern Warfare 2 in nove različice. Poleg tega bo v igri predstavljenih 16 kamuflaž za dokončanje – 12 novih modelov in 4 preneseni iz MW2, ki bodo izboljšali vizualno izkušnjo igralcev.

V igri Modern Warfare 2 (MW2) lahko igralci najbolj osnovno kamuflažo orožja prenesejo na katero koli orožje v igri. V igri Modern Warfare 3 (MW3) pa bo prenos štirih elitnih kompletov kamuflaže Completionist iz igre MW2 – Gold, Platinum, Polyatomic in Orion – omejen na orožja, za katera so jih igralci že odklenili.

Več kot 800 kamuflaž za orožje v MW3

Za pridobitev novih dodatkov v MW3 se morajo igralci osredotočiti na tedenske izzive. Uspešno opravljeni izzivi v sezoni bodo igralce nagradili z različnimi predmeti v igri, vključno z maskirnimi kompleti za orožje.

V MW3 bo uvedena tudi nova serija izzivov kamuflaže za orožja iz MW2 in MW3. Ti izzivi bodo vključevali pomemben del, namenjen kamuflaži za zombije. Družba Activision je ta segment označila za najobsežnejši izziv z zombijsko kamuflažo doslej, katerega namen je pritegniti najbolj predane igralce, ki so dosegli mojstrstvo večigralskega orožja za vseh 77 orožij v MW2, in jim ponuditi nove cilje v MW3.

Ob zagonu bo v MW3 na voljo 834 osnovnih kamuflaž, od tega 556 novih in 278 prenesenih iz MW2. To število ne vključuje posebnih osnovnih kamuflaž ali kamuflaž, pridobljenih z rangiranim igranjem ali dogodki. Poleg tega lahko igralci pričakujejo stalno izdajanje drugih kozmetičnih izdelkov, med katerimi so edinstveni izdelki, kot je koža operaterja Little Caesars, ki je bila predstavljena v obdobju kampanje za zgodnji dostop do igre.

Vir

foto: Pexels

Biznis24