Cameron Diaz noče več imeti opravka s Hollywoodom

ByAna Koren

15. aprila, 2023

Cameron Diaz noče več imeti opravka s Hollywoodom

Cameron Diaz, zvezdnica priljubljenih filmov “Charliejevi angelčki”, “There’s Something About Mary” in “The Holiday” se umika iz hollywoodskega sveta drame in konfliktov. Želi se posvetil starševstvu in lastni blagovni znamki vina.

Cameron Diaz se je odločila, da njena vrnitev v Hollywood ne bo trajala dolgo. Predvsem zaradi “comeback” projekta, filma “Back in Action”, v katerem igra z Jamiejem Foxxom. Čeprav jo je njen bližnji prijatelj uspel premamiti, da se je vrnila k igralstvu. Ko je leta 2018 odšla v “igralski pokoj”, se zdi, da Cameron ni prebudila želje, da bi njena vrnitev v filmsko industrijo trajala.

Cameron namreč težko prenaša dolge delovnike in ločenost od moža in rock glasbenika Benjija Maddna ter njune triletne hčerke Raddix. Ameriška igralka je priznala, da se kljub temu, da v odnosu med njo in kolegom Foxxom ni težav, po končanem projektu, ne bo vrnila v svet filma.

Poleg tega, da je ločena od družine, težko prenaša drame in konflikte. Slednje namreč na filmskih prizoriščih pogosto izbruhnejo. Na primer izbruh jeze, ki je Jamieja nedavno doletel. Ko je doživel popoln zlom na snemanju akcijske komedije v Angliji, zaradi katerega je odpustil izvršnega producenta, dva režiserja in njegovega voznika.

Obožuje biti mama bolj kot karkoli na svetu… več na Princesa.si