Cardi B v 35 minutah zaslužila milijon dolarjev

ByA.K.

7. decembra, 2022

Cardi B v 35 minutah zaslužila milijon dolarjev

Pevka Cardi B se je na svojem Twitterju pohvalila, da je z nastopom, ki je trajal le 35 minut, zaslužila milijon dolarjev.

Cardi B je nedavno nastopila na festivalu Art Basel v Miamiju. Med nastopom je svojo zajetno postavo razkrila kot odgovor na provokacijo tviteraša, da nastopa na “dvorišču”.

“Plačali so mi milijon dolarjev za nastop na zasebnem dogodku elitnega bančnika za 400 ljudi, za samo 35 minut. Pomislite na to, ko pišete o tem dobitniku grammyja,” je zapisala v zdaj že izbrisani objavi na Twitterju.

https://twitter.com/mymixtapez/status/1599184022693122048?s=20&t=Nt6KLZ5RRe88O9eFoIMKTQ

Pred kratkim ji je italijanski umetnik zagrozil s tožbo

Italijanski umetnik aleXsandro Palombo ji je nedavno zagrozil s tožbo zaradi njenega kostuma Marge Simpson za noč čarovnic. Raperka je svoj kostum delila s sledilci v objavi na Instagramu 31. oktobra. Fotografija jo je pokazala kot ikonični animirani lik, ki namesto zelene nosi črno obleko Thierryja Muglerja iz leta 1995.

V objavo je Cardi vključila tudi fotografijo umetniškega dela, ki je navdihnilo njen videz. Slednjega je leta 2013 ustvaril aleXsandro Palombo kot del njegove serije “Marge Simpson Style Icon”. Vendar je označila samo Muglerja, Palombo pa ni bil omenjen ali označen.

“Cardi B in njeni sodelavci so mojo umetnino uporabili brez kakršnega koli dovoljenja in ponižali njen prvotni pomen, izključno v komercialne namene,” je medijem povedal Palombo.

Foto: Cardi B Twitter