Čas obdarovanj je tukaj: Masaža je lahko tudi darilo!

V masažnem studiu Masaže Barbara Žust verjamemo, da je masaža popolno darilo za skoraj vsakogar ob katerikoli priložnosti. Seveda smo morda nekoliko pristranski. Ampak tukaj so nekateri osrednji razlogi, zakaj je masaža odlično darilo. Čeprav se mnogi od nas zavedamo, kako pomembno je skrbeti zase, si za to pogosto ne vzamemo časa. Včasih se nam ne zdi dovolj pomembno, da bi se zares razvajali. Masaža nas razbremeni in omogoči popolno sprostitev.

Vsi imamo več ali manj precej zapolnjen vsakdanjik. Darilni bon za masažo je odličen način, da nekomu podarite kakovosten čas za nego pod njegovimi pogoji. Darilni bon za masažo lahko tudi koristite kadarkoli.

Masaža lahko človeku spremeni življenje, še posebej, če prejemnik še nikoli ni bil deležen profesionalne masaže, je masažna terapija lahko transformativna izkušnja. Stranke lahko doživijo, kaj pomeni sprostitev na način, ki ga še nikoli niso razumele. Morda pa naš studio zapustijo brez bolečin v križu, ki so jih imeli tako dolgo, da so pozabili, kako je brez bolečine. Tudi globoko zasidrana čustva se lahko med masažo razkrijejo na globoko terapevtski način.

Masaža lahko koristi vsakomur. In dober masažni terapevt bo opravil celovit vnos, da bo stranka prejela masažo, ki je zanjo varna, udobna in učinkovita.

Darilo primerno za vse vrste odnosov

Darilni bon za masažo je darilo, ki je primerno za skoraj vse vrste odnosov. Podariti darilni bon za masažo je način, da izrazite, da vam je mar in želite nekomu najboljše. To je način, kako reči: “Zaslužiš si odmor. Zaslužiš si sprostitev. Zaslužiš si biti zdrav in srečen.”

Ni vam treba vedeti, kakšen stil oblačenja ali vrsta glasbe je komu všeč. Ni vam treba vedeti, v katerem žanru filma uživajo. Ni vam treba vedeti, kakšne knjige berejo (ali če sploh berejo knjige). Masaža je univerzalno darilo nege, vendar je ne dojemamo kot generično darilo. Ravno nasprotno – vaš obdarovanec bo morda presenečen nad premišljenostjo vašega darila.

Masaža je darilo, ki je zdravo in popustljivo. Mnogi od nas poznamo ljudi, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav. Na žalost so prazniki in posebne priložnosti pogosto izgovori za uživanje v ne tako zdravih načinih. Če imate v življenju nekoga, ki se ne more prepustiti tipičnemu dopustniškemu načinu, je darilni bon za masažo popoln način, da se razvaja in izboljša svoje razpoloženje ter zdravje.

Svoje darilo položite v košaro ali privlačno voščilnico

Res je, majhen kos papirja ni najbolj glamurozno darilo na pogled. Naredite svoj darilni bon poseben tako, da ga vstavite v darilno košaro z drugimi darili za razvajanje, kot so izdelki za kopel z eteričnimi olji, kadilo, sveče ali celo majhna plišasta žival. Ali pa dajte svoje darilo v čestitko, primerno za to priložnost.

vir; Foto: Portal24