Čeglaj udaril po Špeli Grošelj: ni simpatična, je ena velika banana

Nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj je s svojimi razkritji parket slovenske estrade dodobra pretresel. Zadnja, ki jo je oplazil njegov kot bič oster jezik, je bila Špela Grošelj.

Grošljev in Čeglaj sta sodelovala pri snemanju videospota za pesem Nostalgija. Čeglaj je razkril, da mu prelestna Špela ni bila preveč simpatična. Za nastop v videospotu je dobil 100 evrov honorarja ob Špeli pa je preživel ves dan.  

»Špela Grošelj je ena velika banana,« je rekel Čeglaj in razkril dvoličnost Grošljeve. Saj, da naj bi jo klicala neka znana estradnica, ki jo je Grošljeva najprej opravljala, ko sta govorili po telefonu, pa je bila zelo prijazna.

Čeglaj je pričakoval je, da je Grošljeva bolj kulturna. Po njegovih besedah je vse prej kot to. Preoblekla se je kar na parkirišču, zbrani pa so si zato lahko ogledali njeno oprsje. Po celodnevnem slikanju in snemanju si je Gregor s slavno pevko zaželel skupne fotografije. Ko je Špeli posneto fotografijo pokazal s svojim videzom ni bila zadovoljna. Fotografijo je moral zato popraviti preden mu je dovolila objavo. Energija Gršljeve Čeglaju ni bila všeč.

Razkrivanja

Čeglaj je v zadnjem času razkril marsikaj. Med drugim tudi, da je bilo njegovo plačilo za sodelovanje v šovu okrog 10.000 evrov. Pravi, da če bi se danes še enkrat odločal za nastop v Sanjskem moškem, bi zahteval petkrat več. Bile so ideje, da bi spet nastopil, a glavni producent naj nad tem ni bil navdušen. Čeglaj pravi, da mu nikoli ni bilo žal, da se je odločil za sodelovanje.

Seksal naj bi s tremi dekleti

Govoril je tudi o honorarjih deklet in pojasnil, da so dobila okrog 23 ali 24 evrov bruto na dan, razen Ane, ki je po njegovih podatkih imela večji honorar, prav tako Tjaša, ki da je dobila okrog 30 evrov, poleg tega pa so ji plačali letalsko vozovnico. Čeglaj je razkril tudi, da je med vsemi tekmovalkami v šovu v posteljo spravil tri. Po njegovih navedbah so padle  LaraAnja in Tjaša.

Vir: Slovenske novice Foto: Zajem zaslona