Četrto sezono Čarovnika bo Netflix snemal z veliko spremembo

ByA.K.

30. oktobra, 2022
Četrto sezono Čarovnika bo Netflix snemal z veliko spremembo

Četrto sezono Čarovnika bodo snemali tudi na Netflixu. Pred tretjo sezono Netflixove priredbe Čarovnika je bilo potrjeno, da bodo posneli tudi četrto sezono, a z veliko spremembo. Iz vloge Geralta se umika igralec Henry Cavill. Zamenjal ga bo Liam Hemsworth.

Igralca sta to spremembo objavila na svojih Instagram profilih. Cavill je izjavil, da je bilo njegovo potovanje skozi to serijo “polno pošasti in pustolovščin”.

“Na mojem mestu bo čudoviti gospod Liam Hemsworth prevzel plašč Belega volka. Tako kot največji liki v knjigah predajam baklo s spoštovanjem do časa, porabljenega za portretiranje Geralta. Veselim se Liamove interpretacije tega najbolj fascinanten človek. Dragi gospod Liam, ta lik ima čudovito globino, uživajte v potapljanju in opazovanju tega, kar najdete.”

Henry Cavill
Odziv Hemswortha

Hemsworth se je oglasil tudi na Instagramu in objavil, da je bil včasih oboževalec Witcherja, pa tudi Cavilla. Dejal je, da komaj čaka, da zaigra Geralta, čeprav se zaveda, da mora izpolniti visoka pričakovanja.

“Henry Cavill je bil neverjeten Geralt in počaščen sem, da sem predal vajeti in mi dovolil, da prevzamem rezila Belega volka v naslednjem poglavju njegove pustolovščine. Henry, že leta sem tvoj oboževalec in Navdihuje me to, kar ste prinesli temu ljubljenemu liku. Mogoče imam visoka pričakovanja, ki jih moram izpolniti, vendar sem resnično navdušena, da stopim v svet Čarovnika.”

Liam Hamsworth

Cavill je v začetku tega tedna objavil, da se vrača k vlogi Supermana v kinematografskem vesolju DC, kar skoraj ni potrdil njegov nastop v Črnem Adamu.

“Želel sem počakati do konca tedna, da bi to objavil, ker sem vam vsem želel dati priložnost, da gledate Črnega Adama. Zdaj, ko vas je toliko zunaj, želim to uradno objaviti: vračam se kot Superman. Hvala za vašo podporo in potrpežljivost. Obljubim, da ne bo zaman,” je Cavill zapisal na Instagramu.

Snemanje tretje sezone Čarovnika se je začelo v začetku tega leta. Predvideno je, da se bo na Netflixu začela predvajati poleti 2023.

Foto: Netflix