Charles iz kraljeve rezidence nagnal Meghan in Harryja

Princ Harry in Meghan Markle Foto: Zajem zaslona

Charles iz kraljeve rezidence nagnal Meghan in Harryja

Meghan in Harry sta potrdila, da ju je kralj Charles vrgel iz kraljeve rezidence Frogmore Cottage v Windsorju. To je dom, ki je bil njun naslov v Veliki Britaniji.

“Lahko potrdimo, da sta bila vojvoda in vojvodinja Susseška pozvana, naj zapustita svojo rezidenco v Frogmore Cottage,” je medijem povedal njun tiskovni predstavnik.

Omid Scobie, eden od avtorjev Harryjeve in Meghanine biografije Finding Freedom, je dejal, da je kraljeva odločitev prišla po tem, ko je Harry januarja objavil svoje kontroverzne spomine v Knjigi Spare. Trdi, da je bilo paru rečeno, da bivališče potrebuje nekdo drug. Odnosi med kraljevo družino ter Harryjem in Meghan so, dodaja Scobie, slabši kot kdaj koli prej… več na Princesa.si

Foto: zajem zaslona

Ne spreglejte…

Princ Harry v knjigi razkril, kako se je začel spor med Kate in Meghan

Princ Harry je v knjigi razkril, kako se je začel spor med Kate in Meghan. Novinarji so se pred izidom knjige dokopali do spominov princa Harryja. Nekatere podrobnosti, ki jih v njej razkrije Harry, so zares šokantne. Harry trdi, da ga je njegov brat William fizično napadel zaradi Meghan Markle in da sta ga William in Kate leta 2005 prepričevala, naj obleče nacistično uniformo na zabavi v maskah… več tukaj.