5 kosov s katerimi boste del trenda Wanderlust s Christianom Louboutinom

Če vas to sezono navdušuje potepanje, je najnovejša kolekcija Greekaba Christiana Louboutina vstopnica za raziskovanje z izjemnimi dodatki.

Estetika znamke Greekaba, ki jo navdihuje oblikovalčeva ljubezen do potovanj in daljnih pustolovščin, je poklon bogati kulturni dediščini in izdelavi Sredozemlja. Zbirka je opremljena z igrivimi ilustracijami umetnika in ilustratorja Konstantina Kakaniasa. S svojim delom vas popeljeta na sodobno odisejado po Atenah in Kikladih.

Christian Louboutin letos namenja del izkupička grškemu neprofitnemu združenju Together for Children. Društvo si prizadeva zagotoviti podporo otrokom in mladim s posebnimi potrebami. Cilj je pomagati pri oblikovanju pozitivnega mišljenja, spodbujati pri ustvarjalnosti in razvijanti izražanja. Vse to so temeljne vrednote Christiana Louboutina.

Torba za letališče

Vsak ljubitelj potovanj potrebuje zanesljivo torbo za letenje, potovanje in plažo. Izdelana je iz vezene tkanine in ima očarljive ilustracije, ki so jih navdihnili grški otoki. Zlate pike in biseri z značilnim podpisom jo naredijo poplno.

Pete z razglednicami

Lakirano telečje usnje Greekaba Hot Chick je modro kot Egejsko morje. Na njem je potisk grškega zemljevida zakladov Loubi Odyssey. Čevlji imajo prefinjeno obliko koničastih prstov in vrez v obliki črke V. V notranjosti boste našli znamke, ki spominjajo na mini razglednice. Čevlji prikazujejo natačnost in podrobnost po čemer je Christian Louboutin tudi znan.

Potovalni čevlji

Sandali Movida Athina imajo platforme z rdečim podplatom, visoko peto izdelano iz rjavega usnja. Čevlji so okrašeni z motivi po vzoru antične Grčije. Gležninski trakovi iz zlatorumenega usnja, podloga iz satena Loubi Eye in beli čopki Caraspikes še dodatno povzdignejo sandale. Ni obleke, ki je ne bi popestrili. Od najljubše lanene obleke do prilagojenega džinsa.

Torba za pohajkovanje

Ta reliefna torbica iz telečjega usnja, ki jo je navdihnila močna in dinamična kultura starih Grkov, je verjetno najlepši kos kolekcije. Ekskluzivna ilustracija umetnika Konstantina Kakaniasa očara in navduši. Zaradi svoje velikosti je torba popolna za raziskovanje starih mest in sodobnih znamenitosti.

Privlačne večerne pete

S temi rdeče-modrimi petami Loubi Eye se boste zagotovo počutile seksi ob večenem sprehodu na promenadi ob morju. Ti drzni sandali, izdelani iz krep satena, so odlični za večerno obleko, ki jo ponavadi oblečete za romantično večerjo s pogledom na morje.

Vir slik: Christian Louboutin