Citypark za otroke! Na kmetiji je lepo, ija-ija ooo!

V Cityparku ob tednu otroka pripravljajo posebno doživetje – Na kmetiji je lepo. Med sobotama, 30. septembrom in 7. oktobrom, bo na prireditvenem prostoru pri trgovini Humanic postavljena animirana kmetija, s katero želijo spodbuditi spoznavanje otrok z naravo in kmetovanjem. Otroci si jo bodo lahko ogledali in sodelovali v različnih delavnicah, ki bodo odlična priložnost za učenje in zabavo obenem.

Animatorji bodo otroke vodili skozi različna zabavna opravila in igre ter jim prikazali življenje na kmetiji. Naši najmlajši bodo lahko preizkusili samokolnice in mini viličarje, mlekarno in molzenje krav, obiranje in razvrščanje sadja in vrtnarjenje, najbolj nadobudni pa si bodo lahko izdelali lastnega rastlinkota, ki ga bodo nato odnesli s seboj domov.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 21. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.

Portal24