Clara prevarala Piqueja z njegovim kolegom?

ByAna Koren

12. aprila, 2023

Kakšen preobrat: Clara je prevarala Piqueja z njegovim kolegom

Clara je poskrbela za velik preobrat v ljubezenskem trikotniku. Nogometu posvečen španski portal piše, da zveza med nekdanjim nogometašem in študentko ni tako trdna in srečna, kot se zdi.

Ena najbolj spremljanih ljubezenskih prekinitev, zadnjih mesecev, je zagotovo razhod latino dive Shakire in nekdanjega nogometaša Gerarda Piqueja. Najprej se je razvedelo, da se po 11 letih ločujeta. Nato sta se mesece na sodišču dogovarjala, kako bosta naprej vzgajala oba sinova.

Na koncu pa je v javnost pricurljal pravi razlog za razhod. Nezvestoba Gerarda Piqueja in novo razmerje s študentko Claro Chia Marti, ki je delala v njegovem društvu. Zadnja novica je razdelila svet na dva tabora. Shakira je skozi pesmi, ki jih je objavila v začetku leta, razkrila marsikaj, kar misli in čuti.

Potem, ko je novo izbranko, svojega bivšega, primerjala s Casio in Twingom, sebe pa z Rolexom in Ferrarijem, ji Gerard ni ostal dolžan. Omenil je, da je Casio postal njegov sponzor in je prišel delat v Twingo.

Skrivno razmerje

Kot kaže, drama med Piquejem in Shakiro še zdaleč ni zaključena. Španski mediji pa že pišejo o novem preobratu situacije. Neverjetno, tako kot v kakšni… več na Princesa.si

Foto: Wikipedia