Cristiano Ronaldo ob prihodu: “Pozdravljena, Slovenija”

Cristiano Ronaldo [Foto: Instagram]

Cristiano Ronaldo ob prihodu: “Pozdravljena, Slovenija”

V Slovenijo je prispela portugalska nogometna reprezentanca, saj se bo v razprodanih Stožicah pomerila s slovensko izbrano vrsto. Med izbrano vrsto Portugalske je tudi Cristiano Ronaldo, čigar prihod je tako na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana kot pred ljubljanskim hotelom Grand Plaza privabil množico oboževalcev. Oboževalci, ki so upali na srečanje s portugalskimi zvezdniki, so se soočili s posebnimi varnostnimi ukrepi, ki so onemogočali neposreden dostop do nogometašev. Po pristanku letala, ki je v Slovenijo prispelo okoli 18.30, so nogometaši nadaljevali pot v hotel, kjer bodo prenočili in kjer jih je čakala tudi novinarska konferenca. Selektor Roberto Martinez in igralec Vitinha sta poudarila dobro organiziranost slovenske reprezentance.

Portugalski nogometaši so za svoje bivanje v Ljubljani zakupili celotno nadstropje hotela, kjer bodo uživali v posebnem varovanju, ločeni od ostalih gostov. Njihov prihod v Slovenijo so spremljali tudi preko družbenih omrežij, kjer so Diogo Dalot in Cristiano Ronaldo delila utrinke potovanja. Ronaldo je ob prihodu v Slovenijo na svojih družbenih omrežjih delil fotografije s pozdravom “Pozdravljena, Slovenija,” skupaj z značilnim simbolom slovenske zastave.

Vstopnice za nogometno srečanje v Stožicah so bile razprodane v rekordnem času, kar priča o velikem zanimanju za dogodek. Da bi se izognili težavam z igriščem, kot so se zgodile na preteklih tekmah, so v Stožicah poskrbeli tudi za novo zelenico. Kljub odsotnosti nekaterih ključnih igralcev, kot so Bernardo Silva in Bruno Fernandes, bo portugalska reprezentanca nastopila z močno postavo, v kateri bodo, poleg Ronalda, tudi Danilo, Ruben Neves in Joao Felix.

[Vir: 24ur]; Portal24; Foto: