Dan, ko so zlomili mlajšega novinarja Krevsa, desni se lahko od levih samo učijo, kako se lomi ljudi

Požar nam danes na Požareport razkrije dan, ko so zlomili mladega novinarja Krevsa in doda, da se lahko desni od levih samo učijo, kako se lomi ljudi.

“Jokal se je, zdaj pa Helena Milinkovič zvrača krivdo na Rebernikovo. A res mislite, da bi se Nejc Krevs jokal, če bi mu Jadranka Rebernik rekla, da mora voditi poročila. On to dela z veseljem,« piše Bojan Požar.

Požar nadaljuje: Za Nejca Krevsa, mlajšega novinarja informativnega programa TVS, je širša javnost verjetno prvič slišala 14. maja 2021, ko smo na tem portalu objavili odmevni članek z naslovom “Dokumenti: propalestinska cenzura urednice informativnega programa TVS”.

Med najnovejšim političnim spopadom za RTV Slovenija se dogajajo tudi osebne, vendar srhljive, brutalne tragedije, in glede na to, kar – na primer – predlaga Marko Crnkovič, šokantno zdradikalizirani kolumnist na robu živčnega zloma, je pravzaprav še dobro, da ni celo mrtvih, saj “desničarje je treba že enkrat utišati“.

Za Nejca Krevsa, mlajšega novinarja informativnega programa TVS, je širša javnost verjetno prvič slišala 14. maja 2021, ko smo – spomnimo – na tem portalu objavili odmevni članek z naslovom “Dokumenti: propalestinska cenzura urednice informativnega programa TVS“, kjer smo dokumentirano prikazali cenzuro takratne odgovorne urednice informativnega programa TVS Manice Janežič Ambrožič, ki je osebno preprečila, da bi na Odmevih predvajali sicer uredniško naročeni intervju z izraelskim veleposlanikom v Ljubljani Eyalom Selo, intervjuval pa ga je Krevs.

A če so Nejca Krevsa takrat “samo cenzurirali”, naj bi ga tokrat tudi zlomili.

Požarjevi (zanesljivi) viri iz RTV, sicer neposredno vpleteni v zgodbo, ki pa iz verjetno povsem razumljivih razlogov ne želijo biti imenovani, pripovedujejo takole… več TUKAJ.

Foto: Stojan Femec

By A.K.

Komentar: