Danes bo sprva pretežno oblačno, razjasnilo se bo

ByAna Koren

22. marca, 2023
Foto: Pexels

Danes bo sprva pretežno oblačno, čez dan se bo razjasnilo

Danes bo sprva zmerno do pretežno oblačno, čez dan pa se bo razjasnilo. Popoldne bo ponekod zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 22 °C.

Jutri bo povečini sončno. Pihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 7, najvišje dnevne od 16 do 22 °C.

Obeti

V petek bo na vzhodu še deloma sončno, drugod pa zmerno do pretežno oblačno. Jugozahodni veter se bo še nekoliko okrepil.

V noči na soboto bo dež zajel večji del Slovenije in v soboto čez dan večinoma ponehal.

Vremenska slika

Nad severnim delom Evrope je obsežno ciklonsko območje, nad Sredozemljem pa šibko območje visokega zračnega tlaka. Od zahoda doteka k nam razmeroma topel in suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine

Prevladovalo bo sončno vreme z nekaj koprenaste oblačnosti. Ponekod bo pihal jugozahodni veter.

vir Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Ideje za darilo glede na znamenje horoskopa

Če ne veste, kako izbrati darilo za svoje najdražje, vam je lahko v pomoč horoskop. Oglejte si odnik po nakupovanju daril za zodiak. Pri izbiri bodite pozorni na podznak osebe, saj ima prav tako vpliv na želje posameznika.

Oven

Ovni so običajno pustolovski in imajo radi izzive. Darila, ki bi lahko potešila njihovo strast do avantur, so kakšni ekstremni športi ali potovanje, ki jih bo razveselilo in navdušilo.

Bik

Biki so običajno zelo praktični in cenijo kakovost. Darila, ki bi lahko zadovoljila njihovo potrebo po praktičnosti, so lahko dragi predmeti. Primerna so dobra usnjena torba, kakovostni čevlji ali drugi uporabni izdelki.

Dvojček

Dvojčki so znani po svoji igrivi in ​​družabni naravi. Darila, ki bi lahko zadovoljila njihovo živahno naravo, so nekaj, kar jim bo pomagalo pri zabavi, kot so družabne igre, knjige ali potovanja… več tukaj.