Denis Avdić javno izpostavil sporočila nestrpnežev

ByA.K.

23. decembra, 2022

Denis Avdić javno izpostavil sporočila nestrpnežev

Znani radijski voditelj Denis Avdić je pokazal je sporočila, ki jih je prejel pred začetkom dobrodelnega maratona.

Na Radiu 1 poteka 28-urni dobrodelni maraton, s katerim vsako leto pomagajo družinam v stiski. A žal se poleg ljudi, ki želijo sodelovati in pomagati, vedno najdejo tudi primitivneži. To je na facebooku v sredo, dan pred začetkom dobrodelnega maratona, izpostavil voditelj Denis Avdić.

“Vedno, ko se bliža dobrodelni maraton se najdejo ljudje, ki potrebujejo pomoč … ampak tukaj jim ne znam pomagat,” je zapisal voditelj. K zapisu pa je pripel še fotografije neprijaznih sporočil, ki jih je prejel na omenjenem spletnem omrežju. Kot pravi, na tovrstna sporočila običajno ni odgovarjal, letos pa je dobil idejo, kako vse skupaj malce popestriti. 

Posnetek zaslona FB/Slovenske novice

Ljudi, ki so mu namenili nesramne in primitivne besede, je tokrat javno izpostavil.

Odgovoril jim je s preprostim sporočilom: “Pozdravljeni, najlepša hvala za vaše sporočilo. Donacija za dobrodelni maraton v višini 100 evrov bo obračunana pri naslednjem računu operaterja. Hvala, ker pomagate.”

Vir: Slovenske novice Naslovna fotografija: posnetek zaslona

Ne spreglejte…

Denis Avdić v garaži skriva jugoslovansko ikono

Denis Avdić v garaži skriva jugoslovansko ikono. Avdićev sanjski avtomobil je sicer Porsche 911. A ta je vse prej kot poceni. Zato ima priljubljeni radijec dober načrt, kako ga dobiti za le nekaj tisočakov. Preverite. 

Priljubljeni radijski voditelj Denis Avdić, je velik navdušenec nad avtomobili. V svoji garaži ima tudi jugoslovansko ikono – Fička. Za to se je moral pošteno potruditi, saj so bila pogajanja z 92-letnim gospodom, lastnikom vozila, vse prej kot nezahtevna…več tukaj.