Diamantni brusni stožci za delo s trdimi materiali (video)

ByAnja Kadič

11. maja, 2024 ,
Diamantni stožci [Foto: Festa/Arida]

Diamantni brusni stožci za delo s trdimi materiali (video)

Pri delu s trdimi materiali, kot so kamen, tlakovci, ploščice, granit, marmor in drugi, je izbira pravega orodja ključna za zagotavljanje učinkovitosti in kakovosti opravljenega dela. Diamantni brusni stožci z navojem M14, ki spadajo v program blagovne znamke FESTA, so idealna izbira za uporabo z s kotnimi brusilniki, saj omogočajo natančno in hitro brušenje.

Diamantni brusni stožci so zasnovani za “suho” brušenje. To pomeni, da jih med uporabo ni potrebno hladiti z vodo. To je še posebej koristno pri delih, kjer voda ni dostopna ali njena uporaba ni primerna. Stožčasta oblika omogoča hitrejše brušenje in lažje čiščenje izvrtanih lukenj ali povečanje izvrtin do želenega premera. Značilna zlata barva diamantnega FESTA programa daje brusnim stožcem prepoznaven videz blaga, ki je namenjen prodaji splošne potrošnje.

Diamantni brusni stožci so nepogrešljivo orodje za profesionalce v gradbeništvu in drugih panogah, kjer je potrebno delo s trdimi materiali. Njihova robustna zasnova in različne velikosti zagotavljajo, da je delo ne samo učinkovito, ampak tudi natančno in prilagojeno potrebam uporabnika. Ne glede na to, ali potrebujete orodje za detajlno oblikovanje ali za grobo obdelavo, diamantni brusni stožci FESTA ponujajo zanesljivo rešitev. Z novo linijo FESTA INDUSTRY se je ponudba še razširila, da bi se zadostilo tudi najzahtevnejšim industrijskim aplikacijam.

Več v video predstavitvi TUKAJ