Dnevni horoskop, 28. september 2023: Kaj prinaša dan?

Kaj prinaša dan? Tehtnice, sreča je na vaši strani, ko se poslovne in poklicne priložnosti uskladijo v harmonični ples. Škorpijoni, vi pa bodite pozorni na finančne nasvete partnerjev, saj ti postajajo z vsakim dnem bolj navdihujoči. Poglejmo, kaj zvezde pravijo o ostalih znamenjih!

Oven (21. marec – 20. april)

Pomembne razprave in načrti potovanja bodo od vas zahtevali, da prevzamete pobudo. Ni časa za strah pred ljudmi ali institucijami. Poiščite notranjo moč, se soočite s preteklimi napakami in izrazite obžalovanje, če je to potrebno.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Vaša odločnost je v tem trenutku vaš največji adut. Ne dovolite, da vam drugi narekujejo, kaj naj storite. Poslušajte svoj instinkt in sledite svoji presoji.

Dvojčka (22. 5. – 21. 6.)

Pod vplivom Merkurja vas čakajo globoke introspekcije. Začenjate razumevati skrite motive, ki usmerjajo vaše vsakodnevne zadeve, in spoznavate neznane vplive, ki oblikujejo vaš svet.

Rak (22. junij – 23. julij)

Morda ste bili nedavno sredi konflikta, vendar je čas za pomiritev in obnovo. Ko stvari postanejo težavne, ne pozabite stati zase in se boriti za tisto, v kar verjamete.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Ste edini gospodar svoje usode. Če želite uspeh, morate slediti svojemu srcu in odločitvam, ne pa dovoliti, da vas drugi zavirajo.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Čas je za nov začetek. Če ste vložili energijo v nekaj, kar vam ni prineslo želenih rezultatov, je morda čas za spremembo smeri.

Tehtnica (24. 9. – 23. 10.)

Romantika bo zaznamovala vaš dan. Sledite svoji intuiciji in dovolite si, da sanjarite. Morda vas čaka nenadna simpatija ali skrivno spogledovanje.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Poslušajte svoje partnerje, še posebej, ko gre za finance. Vendar bodite previdni, da vas ne izkoristijo ali obremenijo z dodatnimi odgovornostmi.

Strelec (23. 11. – 22. 12.)

Finančne zadeve bodo v središču vaše pozornosti. Bodite pripravljeni na trda pogajanja, vaša povečana samozavest pa vas bo postavila v koristen položaj.

Kozorog (23. 12. – 20. 1.)

Na obzorju so pomembne osebne odločitve. Nekaj, kar je trajalo dolgo, se bliža koncu. Na delovnem mestu boste prejeli dolgo pričakovano priznanje.

Vodnar (21. 1. – 19. 2.)

Današnji dogodki vas bodo spodbudili k premisleku o vaših dolgoročnih ambicijah. Osredotočite se na prihodnost, končajte s preteklostjo in se podajte na novo avanturo.

Ribi (20. 2. – 20. 3.)

Glejte naprej in načrtujte za prihodnje dni. Zanimivi dogodki bodo vplivali na vaše finance. Pri finančnih odločitvah bodite previdni, poiščite nasvet strokovnjaka.

Ostanite pozorni na zvezde in naj vam prinesejo le najboljše.

vir Foto: Pexels

Portal24