Borut Pahor bo za otroke, ki se borijo z rakom, prodal svojo legendarno ‘katrco’

Nekdanji predsednik Borut Pahor se je odločil, da bo prodal svojo legendarno spremljevalko. Gre za njegovo znamenito ‘katrco’ oziroma Renault 4 GTL, letnik 1991. Razlogov ni navedel, je pa razkril, da bo kupnino podaril otrokom, ki se borijo z rakom.

Več na družabnem omrežju ni razkril, bo pa, kot je obljubil, o vseh podrobnostih javnost obvestil v naslednjih dneh.

vir Foto: STA

Ne spreglejte…

Borut Pahor ne bo posebni odposlanec vlade

O tem, kaj bo po izteku mandata počel nekdanji predsednik republike Borut Pahor, se je že veliko pisalo. Tudi sam je v nekaj intervjujih omenjal različne možnosti. Borut Pahor si želi funkcije na zunanjepolitičnem področju.  

“Rad bi delal nekaj, kar delam rad, ker bi potem to delal dobro. V domačo politiko se ne nameravam vračati, svoj opus sem zaokrožil. Zdi se mi, da imam nekaj spretnosti, nekaj znanja in izkušenj pri reševanju konfliktov in se znam izpogajati za to, da najdemo lažjo rešitev. Če bom kaj takega lahko delal doma ali v tujini, bom to z veseljem opravljal.”Borut Pahor

Pahor je namigoval na mesto posebnega odposlanca vlade za slovensko kandidaturo za nestalno članico Varnostnega sveta Organizacije Združenih narodov. S tem bi vlada izkoristila njegove bogate zunanjepolitične izkušnje… več tukaj.

Zlati ključ kluba podjetnikov za Boruta Pahorja

V Klubu slovenskih podjetnikov (SBC) so nekdanjemu predsedniku države Borutu Pahorju v zahvalo za prispevek k prepoznavnosti in ugledu slovenskega podjetništva izročili zlati ključ. Pahorju bodo z njim brezplačno na voljo prostori in storitve SBC-ja.

Na slovesnosti v prostorih SBC-ja v Ljubljani je predsednik kluba Joc Pečečnik dejal, da je Borut Pahor z dejavnostmi doma in v tujini širil prepoznavnost in ugled slovenskih podjetij. S svojimi stiki jim je nemalokrat “odprl kakšna vrata”… več tukaj.

By A.K.

Komentar: