Đoković Severini ukradel šov, kaj pomeni njena verižica?

Severina Foto: Zajem zaslona

Đoković Severini ukradel šov, kaj pomeni njena verižica?

V torek zvečer je priljubljena pevka Severina navdušila občinstvo v dubrovniškem klubu, kjer ni manjkalo vzdušja, predvsem po zaslugi presenetljivega gosta. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković se je nenapovedano pridružil pevki na odru, kar je občinstvo pozdravilo z vzkliki “Nole, Nole”, medtem ko so navdušeno ploskali.

Po koncertu je Severina na svojem Instagram profilu delila čudovite fotografije, na katerih pozira pred ikoničnim dubrovniškim obzidjem ob sončnem zahodu. Ob fotografiji, kjer je bila posebna pozornost namenjena njeni verižici s črko “A”, je zapisala: “Okno proti sončnemu zahodu.” To je sprožilo val ugibanj med njenimi sledilci, ki so razpravljali, komu bi lahko bila verižica posvečena.

Vrhunec večera je bil zagotovo trenutek, ko je Đoković zaplesal na oder ob zvokih pesmi Tarapana. Dogodek je eden od oboževalcev ujel v video, ki je hitro zaokrožil po družbenih omrežjih s komentarjem: “Stvar, ko prideš k Severini, pa Đoković ukrade šov.” To ni prvič, da je Đoković izrazil svojo ljubezen do Dubrovnika, saj je že lani poleti preživljal čas z družino na jahti in užival v lokalnem vodnem parku.

Đoković, ki je Dubrovnik označil za “biser Jadrana”, je povedal, da se na morju najbolje spočije, a si vedno vzame čas tudi za nekaj fizičnih aktivnosti.

[Vir: IndexHr]; Portal24; Foto: Zajem zaslona